adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3379462
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3379462
Ingatlan adatai
Irányár: 61 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 672 973 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 37 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1
Építés éve: 1965
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
 

 

                 Gyönyörű Felújított Lakás Eladó a Rózsadombon – Ideális Egyedülállóknak és Befektetőknek

 

 

 

INGATLAN HELYSZÍNE

Budapest egyik legkeresettebb területén, a Rózsadombon található ez a kivételes lakás, amely csendes és nyugodt, zöldövezeti környezetben helyezkedik el, közel a Margit-hídhoz és a Mammut bevásárlóközponthoz. A környék elegáns villákkal és követségekkel büszkélkedhet, emellett kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A közelben elérhetők a 11, 91, 111, 191, 291-es buszok, valamint a 4-6-os villamos.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az épület 1965-ben épült, négy szintes, lapostetős, és jó állapotú. Nemrégiben az egész ház elektromos vezetékeit kicserélték. Az épület aljában egy kisebb közért található, ami még kényelmesebbé teszi a mindennapokat. A társasház jól karbantartott, és egy közös kert is rendelkezésre áll a lakók számára, amely ideális hely a pihenésre és a természet közelségének élvezetére.

 

LAKÁS JELLEMZŐI

Ez a délnyugati tájolású lakás a nap minden szakában világos, különösen a délutáni órákban fürdik a napfényben. A ház második emeletén található ingatlan teljes körű felújításon esett át. A vadonatúj konyha elektromos főzőlappal, beépített sütővel, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel és hűtőszekrénnyel van felszerelve, mindegyik még sosem használt. A melegvíz ellátást elektromos bojler biztosítja. Az új fürdőszoba mosdóval, WC-vel és zuhannyal rendelkezik. A tárolóhelyiségben elhelyezhető a mosógép és szárítógép.

A lakás minden helyisége új burkolatot kapott: a fürdőszobában és az előtérben csempe, a szobában pedig laminált padló található. Az új, fűtésre optimalizált hűtő-fűtő Sinclair (Gree kompresszor) egység biztosítja a lakás kényelmes klímáját. A kiváló elhelyezkedésének köszönhetően télen minimális fűtési igény van. A közös költség 20,000 Ft/hó, amely tartalmazza a víz- és csatornadíjat is.

 

PARKOLÁS

A lakcím bejelentése után az utcán ingyenesen parkolhat.

 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Ez a gyönyörűen felújított lakás a Rózsadomb szívében tökéletes választás egyedülállók és befektetők számára is. Lépjen kapcsolatba velünk, és nézze meg személyesen ezt a csodálatos ingatlant!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Legiardi Renátó
Hirdető telefonszáma: +36 30 203-9876
Honlap:
 
Képek