adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3372867
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3372867
Ingatlan adatai
Irányár: 137 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 370 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 100 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 1950
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A II.kerületben, Pálvölgyben kínáljuk eladásra ezt a páratlan ingatlant. A csodálatos zöld övezetben elhelyezkedő lakás,3 szobával és saját kerttel varázsol el minket! 2022-ben teljes körű felújításon esett át és konkrétan alatta fut a Pálvölgyi- barlang! Ugye milyen izgalmas? 

 

-78 nm alapterület

-44 nm terasz

-3 szoba

-modern, exkluzív berendezés

-csendes, zöldövezet

-természetvédelmi terület közelében

-saját kert rész

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

A lakás II.kerületben egyik legszebb részén Pálvölgyben található. A helyszín egy békés, jó levegőjű, budai természetvédelmi övezetben helyezkedik el és csodálatos panorámával rendelkezik. A környéken, kiránduló helyek, kávézók, éttermek találhatóak. Ideális választás azok számára, akik csendes kertvárosi hangulatra és zöldövezetre vágynak egy exkluzív lakásban.

 

Érdekesség!

Tudta, hogy az ország leghosszabb barlangrendszere Budapest alatt húzódik? És, hogy ki sem kell tennünk a lábunkat a fővárosból, hogy leereszkedjünk a járataiba? A Pál-völgyi-barlang a II. kerületben több mint 32 km hosszan kanyarog a rózsadombi házak alatt. Ezzel a hosszal maga mögé utasítja a híres Baradlát, és a Pilisben található harmadik helyezett Ariadne-barlangrendszert is.
Az említett lakás is része ennek a csodálatos természeti csodának, hiszen a Pálvölgyi barlang éppen egy részen alatta fut át! Ezt mindenképpen érdemes megtekintei!

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az épület 1950-es években épült és összesen három lakás kapott helyet, az említett lakás pedig az első szinten található.  2018-ban kívül-belül mindent érintő átalakításon esett keresztül. A ház korszerű építőanyagok felhasználásával épült, melynek eredményeképpen világos, modern terek jellemzik. A ház minden emeletén egy lakás található, ami biztosítja a nyugalmat és a privát környezetet a lakók számára. Minden egyes lakáshoz saját, lekeríthető kert rész tartozik! 

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás kifinomult kialakítású, maximális figyelmet fordítva a részletekre és a funkcionalitásra. A tágas terek, valamint az ablakokból áradó fény teszik otthonossá és barátságossá a lakást. Minden lakáshoz két felszíni autóbeálló és egy saját kertrész tartozik. A lakás két éve teljeskörű felújításon esett át. Ez végig dokumentálva van. A lakás SMART fűtéssel rendelkezik. A nappali, konyha és két félszobához tartozik egy gardróbszóba és egy mosókonyha is.
Az ingatlan tehermentes és a vételár igény szerint a bútorokat és a gépezetet is tartalmazza.

 

MŰSZAKI ADATOK:

A lakás modern műszaki berendezésekkel van ellátva, amelyek garantálják a kényelmet és a biztonságot. A legújabb technológiák segítségével épült, így az energiatakarékosság és a fenntarthatóság szempontjából is kiváló megoldásokat kínál. Padlófűtés és elekromos fütőpanelek találhatóak a lakásban.

 

PARKOLÁS:

A lakáshoz tartozó két udvari autóbeálló is tartozik ( egy fedett és egy nem fedett ).

 

Ha kérdése van vagy megtekintené ezt a páratlan ingatlant, keressen bizalommal!

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Legiardi Renátó
Hirdető telefonszáma: +36 30 203-9876
Honlap:
 
Képek