adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3372866
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3372866
Ingatlan adatai
Irányár: 149 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 259 664 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 119 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 5
Építés éve: 1980
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
-104 nm alapterület

-3 + 2 félszoba

-30 nm terasz + jacuzzi

-panorámás

-garázs+ tároló

 

Ingatlan helyszíne

A lakás a XI. kerületben, Sasad egyik kedvelt utcájában található. Az ingatlan remek elhelyezkedésének köszönhetően a közelben óvoda, iskola, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség is rendelkezésre áll. Az M1/M7 autópálya felhajtó autóval mindössze 3 perc alatt elérhető, a BAH csomópont 10 perc, míg a Budaörsi bevásárlóközpont 8 perc alatt megközelíthető.

 

Épület jellemzői

A sorház az 1980-as években épült, a lakás három szintes és az utóbbi években folyamatos felújításon esett át. Az ingatlan mellett található teraszt egy kertépítő mérnök tervezte, és a karbantartott kert öntöző rendszerrel van ellátva, a további kényelmet pedig egy Wellis jakuzzi biztosítja. 

 

Lakás jellemzői

A lakás alsó szintjén egy amerikai konyhás nappali, egy mosdó és egy erkély található. A második szinten egy gyerekszoba, egy hálószoba és egy fürdőszoba helyezkedik el, mindkét szobához tartozik egy-egy erkély. A felső szinten egy gyerekszoba, egy vendégszoba és egy további fürdőszoba található. A lakás különlegessége a kiváló beosztású belső tér és a meghitt hangulatú kertkapcsolat. Az ingatlan teljes alapterülete 104 nm, így ideális választás lehet, ha gyermekeinek külön teret szeretne biztosítani.

 

Műszaki adatok

A lakás fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik, amely padlófűtést és radiátorokat is üzemeltet, így alacsony rezsijű. A nappaliban egy hangulatos cserépkályha is található, amely télen kellemes meleget biztosít. A lakás légkondicionált, hűtő-fűtő klímával felszerelt, továbbá riasztórendszer is kiépítésre került.

 

Parkolás

A lakáshoz tartozik egy garázs, egy kocsibeálló, valamint egy 12,6 nm-es pincei tároló, amely kötelezően megvásárolandó a lakással együtt, összesen 8,5+4 millió forint értékben.

 

Ha kérdése van vagy megtekinteé az ingatlant, keressen bizalommal.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Gábor
Hirdető telefonszáma: +36 70 624-9966
Honlap:
 
Képek