adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XVI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3372180
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3372180
Ingatlan adatai
Irányár: 124 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 624 950 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 200 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 6
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 802 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A megannyi lehetőség vagy a jó elosztás, ami fontosabb Önnek? Szeretne egy tágas jó fényviszonyokkal rendelkező házban élni? Szeretne egy modern, hatalmas kerttel, terasszal ellátott otthont családjának? A dupla garázst vagy a jól kialakítható tereket tartja fontosabbnak? Itt nem kell választania! Amennyiben felkeltette érdeklődését, csak olvasson tovább!

Kizárólagos hirdetés, csak a Mi kínálatunkban!

A 16. kerület kertvárosi, csendes, zöld, barátságos részén, ELADÓ egy napfényes, terasszal rendelkező 6 szobás, 200 nm-es ház egy 802 nm-es telken.

Lakás:
Eladásra kínálunk a 16.kerületben egy két szintes, jó állapotú családi házat. Az ingatlan saroktelken helyezkedik el, ahova elektromos kapun keresztül juthatunk be. Két garázs tartozik a házhoz. Az egyik fűthető és a ház aljában található. Ezen okok miatt, akár nappalivá is átalakítható, igény szerint. A másik garázs a kert végében található, ahova egy külön kapun keresztül juthatunk be. A felső szint teljes körűen fel lett újítva pár éve. Az alsó szint még befejezetlen, ezáltal könnyen alakítható még a saját igények szerint. A ház új nyílászárókat, tetőt és szigetelést is kapott. A felső szinten helyezkedik a 2 hálószoba, nappali, wc, étkező valamint a fedett terasz is. Az alsó szinten egy mosókonyhának kialakított szoba, fürdőszoba és továbbá 2 szoba található. Ezt a szintet, akár vállalkozásnak is kilehet alakítani pl.: kisbolt, autószerelő műhely, kozmetika, masszázs szalon stb.
1/1-es tehermentes ingatlan.

Helyiséglista:
Alsó szint:
Garázs 46,80 nm
Előszoba 6,35 nm
Szoba 14,03 nm
Szoba 13,18 nm
Mosókonyha 14,55 nm
Fürdő 4 nm

Emelet:
Szoba 10,92 nm
Szoba 14,28 nm
Étkező 21,16 nm
Wc 1,40 nm
Lépcsőtér 7,73 nm
Konyha 3,97 nm
Nappali 30,46 nm
Terasz 22,76 nm


Műszaki jellemzők:
Az ingatlan összközműves, ezen kívül ipari áram is van. A ház B30-as tégla falazatú, cementvakolattal ellátott. A homlokzat utólagos hőszigetelése (grafitos homlokzati hőszigetelés) az egész épületre vonatkozólag 2021-ben valósult meg. Az alsó szinten 10 cm, felső szinten pedig 15 cm, a tető szigetelése 25 cm kőzetgyapot.Beton alappal és monolit vasbeton födémmel rendelkezik. Az épület 2021-ben teljeskörű felújításon esett át, amely tartalmazta a víz- és villanyvezetékek cseréjét, új szigetelést, új tetőt is. A tető cseréppel (BRAMAC Tectura Novo) fedett, alacsony dőlésszögű ferdetető, mely 2022. év végén nyerte el jelenlegi állapotát. A későbbiekben napelem kialakítására is van lehetőség mert van rá engedély.

Környék:
Az ingatlan kertvárosi elhelyezkedése ellenére a környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges közelben boltok, lidl, kávézók, éttermek, edzőtermek, drogériák, benzinkút, közintézmények, egészségügyi intézmények, óvodák, iskolák.

Közlekedés, parkolás:
A közelben található a 175, , 174, 7G, 144, 996, 996A busz járatok, valamint a H8 és a H9-es HÉV. Autóval könnyen megközelíthető az M0-ás, illetve az M3-as autópálya.
Parkolás: A dupla garázs egyikében és a fedett beállóban. Elektromos autó töltésére is van lehetőség.

Ajánlom:
Ajánlom mindazon 1-2 gyerekes házaspároknak, pároknak, akik szeretnének egy napfényes, igényes, tágas, biztonságos kertvárosi házban élni. Szeretik a csendet, akik szeretnek a szabadban a friss levegőn lenni, akik szeretik vendégül látni a barátaikat, családjukat egy kellemes sütögetésre vagy egy könnyű esti italozásra ebben a remek környezetben és azoknak, akik szeretnék mindennapjaikban élvezni a nyugalmat és a környék adta lehetőségeket.

Ha ilyen házat keres, ne is keresse tovább, megtalálta! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!

Eladó az Ön háza is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni?
ELADJUK AZ ÖN HÁZÁT is!

Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

Kellemes napot!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Szabó Ingatlan
Kapcsolattartó: Oláh Dorina
Hirdető telefonszáma: +36 30 305-9540
Honlap:
 
Képek