adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Győr-Moson-Sopron megye, Mosonmagyaróvár 
 

Hivatkozási szám: 3371824
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3371824
Ingatlan adatai
Irányár: 30 890 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 617 800 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: vegyes tüzelés
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: 1920
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
 

Mosonmagyaróvár belvárosának közvetlen közelében, csendes, ősfás környezetben, 1. emeleti, 2 szobás téglalakást kínálunk. A lakáshoz egy 18m2-es garázs tartozik amit a vételár tartalmaz!

 

- A lakás a magyaróvári belvárostól gyalogosan 5 percre található. Csodás, parkos, madárcsicsergős környezetben. Az épület A múlt század elején épült, de kiváló szerkezetű és jól karbantartott.

- A kétszintes épület, 1. emeleti, (felső szintjén) található 50m2-es lakás kelet-nyugati fekvésű. Felette már csak a padlásrész van. Az ablakokból a környező parkra látunk, nincs az épület körül forgalmas út.

- A lakás remek elosztású, jó méretű szobákkal, kevés közlekedővel, kamrával, külön konyhával kialakított. A fürdő és wc helyiséget egybenyitották a felújítás során, így ez is jó méretű lett. A kamra igazi kincs már manapság, itt kapott helyet a villanybojler és mosógép, szárítógép is elfér.

- 2014-ben több felújítás is történt. Járólap került a konyhába, fürdőbe, wc-be, közlekedőbe és kamrába. A fürdőben a felújításnál a burkolatok és szaniterek mellett a csövek és a villanyvezetékek is ki lettek cserélve. A valódi tölgyfa parketta csiszoláson, lakkozáson esett át. A konyhabútor és még néhány apróság is ekkor került be a lakásba.

-Az épület falai, masszív tömör téglából készültek, nyáron hűs, télen jól tartja a meleget. Az ablakok jó állapotú, hagyományos, fa nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval.

- A fűtést a két szoba között lévő cserépkályha biztosítja, továbbá a konyhába infrapanel, fürdőbe elektromos fűtőtest lett felszerelve. A cserépkályha 3 éve lett teljesen újjáépítve, kémény kipucolva. A meleg-vizet villanybojler készíti.

-Lehetőség van hűtő-fűtő klímával könnyen és olcsón megoldható az automatikus fűtés, gázfűtésre is van lehetőség. De a jelenlegi fűtésrendszerrel is nagyon kedvező rezsivel működik a lakás.

- A lakáshoz saját tároló is tartozik a társasház kertjében, amely elég tágas az éves tüzelő tárolására. A beton alapra készült, fém szerkezetű garázs 18m2-es (6X3m) az autó mellett a kerékpárok is elférnek. A négy lakásos épület pincéjében és padlásán is van a lakáshoz tartozó tárolórész.

 

A lakás akár azonnal költözhető. Ritkán lehet ilyen környezetben lakást kapni!

Amennyiben a hirdetett ingatlan vagy kínálatunkban lévő bármelyik ingatlan felkeltett figyelmét keressen a megadott elérhetőségeken!

 

Ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: CENTRÁL-INGATLAN MOSONMAGYARÓVÁR
Kapcsolattartó: Bubla Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36 70 322-2121
Honlap:
 
Képek