adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3364841
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3364841
Ingatlan adatai
Irányár: 94 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 500 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 63 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 6
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
-1 szoba+1 nappali

-55 nm alapterület+ 15 nm terasz

-újépítésű

-kiváló környék

-fantasztikus lokáció

-nagyszerű befektetés

 

INGATLAN HELYSZÍNE
Az ingatlan a XI. kerületben, a Kopaszi gáton található. A lakás a Buda-part közkedvelt részén, a folyamatosan fejlődő és lüktető városnegyedben helyezkedik el. Élelmiszerbolt, gyógyszertár, éttermek kávézók, strand mind megtalálhatóak pár perc séta távra. Közelben jár az 1-es villamos, valamint a 154-es, 133-as és 33-as buszok, , így könnyedén elérhető a belváros, az Allee bevásárlóközpont vagy a Móricz Zsigmond körtér is.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI
Az ingatlan új építésű, modern épületben található, amely a legmagasabb színvonalú építészeti és műszaki követelményeknek megfelelően készült. Az épület rendezett és jól karbantartott, lakói számára kellemes, barátságos lakókörnyezetet biztosít.

 

LAKÁS JELLEMZŐI
A lakás 55 m² alapterületű, kiváló elosztással rendelkezik. Egy világos,  amerikai konyhás nappaliból és egy hálószobából áll.  Az ingatlan gépesített okos lakásként kerül értékesítésre, amely magában foglalja az elektromos redőnyöket és a klímát. A nappaliból és a hálószobából is megközelíthető egy 15 m²-es kellemes terasz.

 

MŰSZAKI ADATOK
Az ingatlan azonnal költözhető és igényesen berendezett. Teljes bútorzattal is megvásárolható, így az új tulajdonosnak nem kell a berendezésre időt és energiát fordítania. Az okos lakás jellemzői közé tartoznak az elektromos redőnyök és a klímaberendezés, amelyek növelik a lakás kényelmét és energiamegtakarítást is biztosítanak.  A lakás fűtését házközponti berendezés biztosítja egyedi méréssel.

 

PARKOLÁS
A parkolás mélygarázsban biztosított, ahol egy gépkocsi parkolóhely 12 millió forintért vásárolható meg. Ezen kívül tárolóhely is rendelkezésre áll, melynek ára 3 millió forint.

 

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

 

Ha kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: László Viktória
Hirdető telefonszáma:
Honlap:
 
Képek