adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3357549
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3357549
Ingatlan adatai
Irányár: 135 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 607 143 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 84 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma: 3
Építés éve: 2019
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
-penthouse

-1 szoba + 1 nappali

-népszerű környék

-modern, újszerű otthon

-hatalmas terasz

 

INGATLAN HELYSZÍNE

A lakás a  Sasad Liget lakópark 4. ütemében található. A környék kiválóan megközelíthető, hiszen az Eleven Center mindössze 2 perc gyalog, buszmegállók 3 perc távolságra vannak, és az M4 metró valamint az Etele tér is csak három buszmegállóra található. Az M1-M7 autópálya közvetlen közelben helyezkedik el, ami szintén kényelmes közlekedést biztosít.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az épület 2020-ban épült, modern kivitelezésű, korszerű anyagokból épült. Az ingatlan az 5. Emeletes társasház legtetején található. A lakóparkban egy saját használatú játszótér is, ami különösen vonzó lehet családosok számára. 

 

LAKÁS JELLEMZŐI

A lakás alapterülete 68 nm, ami egy, nappali-konyha-étkező + 1 hálószobát foglal magába, valamint egy 31 m²-es panorámás terasszal is büszkélkedhet. A tágas, amerikai konyhás nappali és étkező együttesen 43 m², amely a nagy ablakoknak és a déli fekvésnek köszönhetően nagyon világos. Jelenleg egy hálószoba található benne, de az eredeti tervek szerint egy második hálószoba is leválasztható. A fürdőszoba kádas kialakítású, emellett egy külön WC és egy zuhanyzós helyiség is rendelkezésre áll.

 

MŰSZAKI ADATOK

A lakásban modern gépesített konyha található beépített konyhabútorral, mosogatógéppel, kerámia főzőlappal, sütővel és szagelszívóval. A háromrétegű, szúnyoghálóval ellátott nyílászáróknak és a korszerű anyagoknak köszönhetően minimális a fűtési költség. A lakás klimatizált, rendelkezik TV és internet csatlakozással, kaputelefonnal, biztonsági ajtóval és távfelügyelettel ellátott riasztóval. A szobákban és az előszobában beépített szekrények és cipőtároló is található, így a lakás részben bútorozott.

 

PARKOLÁS

A lakáshoz tartozik egy parkolóhely a teremgarázsban, valamint egy tároló, amelyek kötelezően megvásárolandók összesen 12 millió forintért (8 millió forint a parkolóhely, 4 millió forint a tároló ára).

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Gábor
Hirdető telefonszáma: +36 70 624-9966
Honlap:
 
Képek