adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Heves megye, Eger 
Rózsa Károly utca 

Hivatkozási szám: 3298385
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3298385
Ingatlan adatai
Irányár: 44 600 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 646 377 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 69 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 1990
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Ide tényleg csak költöznöd kell!!! Ez a gyönyörűen  2 éve felújított, fiatalos lakás csak rád vár, bepakolod a bőröndöt, és már jöhetsz is, ugyanis, ha akarod még a bútor is a tiéd lehet, megegyezés kérdése!

A tágas nappaliban egy jót beszélgethettek a haverokkal, közben az erkélyen gyönyörködhettek a mesés panorámában. A konyhában készül a finom vacsora, a megterített asztal pedig ellenállhatatlanul hívogatja a vendégeket, hogy foglaljanak helyet.

A két kisebb szoba egyikében kialakítod a hálószobádat, ahová esténként jól esően hajtod álomba fejed. A másik kisszobát pedig használhatod vendégszobaként, dolgozószobaként, vagy ha családot tervezel a pároddal, akkor egy csodás babaszobaként.

Ha meleged lenne, akkor nyugodtan kapcsold be a két légkondi egyikét, vagy akár mindkettőt, így kellemes lesz a lazulás a hűvös szobákban.

A lakás át esett egy teljeskörű felújításon, amiben kicserélték a teljes elektromos, fűtés és vízvezeték hálózatot, a külső nyílásszárókat és a padlózat is felújításra került. Parkolni ingyenesen tudsz az elektromos kapuval zárt belső udvarban.

 A belváros és a pláza is 5 percre van a lakástól, így, ha kedved támad egy jó filmet megnézni a moziban, vagy kinéztél egy jó programot a Dobó téren, akkor ahogy kilépsz a lakásból szinte ott is vagy, nem kell igazodnod buszhoz, vagy az autóval kiállnod az udvarból, csak kényelmesen kisétálsz.

Ha neked is épp úgy tetszik ez a 69 nm-es napfényes lakás, mint ahogy nekem, akkor hívj bátran és megmutatod neked! Ne várj sokáig, mert nagyon gyorsan elkel!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Lunczer Erika
Hirdető telefonszáma: +36 70 398-9559
Honlap:
 
Képek