adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Bács-Kiskun megye, Baja 
 

Hivatkozási szám: 3298353
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3298353
Ingatlan adatai
Irányár: 19 800 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 360 000 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Baján, a Kodály Zoltán utcában, 55 m2-es, 2 szobás, 2. emeleti panellakás megvásárolható. Az ingatlan azonnal birtokba vehető, per,- teher,- és igénymentes. Az erkély nélküli ingatlan egy nem panelprogramos tömbben található, azonban a homlokzati nyílászárókat már hőszigetelt, műanyag profilra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval.


Az ingatlanban kialakításra került: 2 külön bejáratú szoba, közlekedő, konyha-étkező, fürdőszoba, és külön WC. A közlekedőben praktikus gardróbszekrény található.
 

A lakáshoz a társasház alagsorában közös tároló tartozik. Az ingatlan a képeken látható állapotban, kifizetést követően azonnal birtokba vehető. Az egyik, ha nem a legolcsóbb 2 szobás, 2. emeleti panellakás a piacon, amelyet igényei szerint felújíthat vagy albérletként értékesíthet - tegyen ajánlatot!
 

A lakás megvételében ingyenes, bankfüggetlen hiteltanácsadással tudunk szolgálni, illetve meglévő ingatlanának közvetítését is vállaljuk. A profilunk az egyasztalos ügyintézés: értékbecslés, ingatlanfotózás, marketing, ügyvédi közreműködés, energetikai tanúsítvány. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: City Cartel, Baja
Kapcsolattartó: Petrovics Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36 30 429-6026
Honlap:
 
Képek