adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VIII.kerület 
Vas utca 

Hivatkozási szám: 3290400
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3290400
Ingatlan adatai
Irányár: 95 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 904 762 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 105 m2
Fűtés: gáz
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 4
Építés éve: 1850
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Keresed az igazi gyöngyszemet a belvárosban? Ne keress tovább! Eladó egy különleges, 105 nm-es lakás, mely mindössze egy karnyújtásnyira található a Blaha Lujza tértől. Ez a lakás nem csupán egy otthon, hanem egy valódi lehetőség birtokosa! A lakás víz és villanyhálózata teljesen felújított. 

Nézd csak, mi mindent kínál ez a különleges ingatlan:

 - **Két bejárat**: Két külön bejárattal rendelkezik, ami rendkívüli lehetőségeket kínál a térkialakításban és a funkcionalitásban.

 - **Hangulatos szobák**: A lakásban található 3 nagy szoba mindegyikében cserépkályhák teremtenek egyedi és meghitt atmoszférát, ideális helyszínt adva a családi összejövetelekhez vagy akár a pihenéshez.

 - **Magas belmagasság**: A 4,3 méteres belmagasság számtalan lehetőséget rejt magában, lehetővé téve a kreatív térkihasználást és akár galériák kialakítását is.

 - **Variálható elrendezés**: Két kisebb helység ad lehetőséget konyha vagy mosókonyha kialakítására, lehetővé téve, hogy az otthon pontosan az igényeidnek megfelelően alakuljon.

 - **Befektetési lehetőség**: A lakás ideális választás lehet az Airbnb számára, hiszen a házban engedélyezett az Airbnb kiadás, így passzív jövedelemforrást biztosítva tulajdonosának.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget a belváros szívében! Fedezd fel a potenciált és válaszd ezt a sokoldalú és stílusos lakást, mely minden igényedet kielégíti!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek