adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc 
 

Hivatkozási szám: 3289774
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3289774
Ingatlan adatai
Irányár: 25 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 470 909 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: 1985
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A belváros egyik legkeresettebb környékén, a Király utcában eladó egy pazar panorámájú, azonnal költözhető, 55 négyzetméteres, kétszobás, nagyerkélyes, napfényes, világos lakás.

Az ingatlant nagyrészt felújították a nyílászárókat hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték, az erkélyes szobában redőnnyel is felszerelték. Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtót építettek be. A beltéri ajtók eredetiek, de jól záródóak.

A lakás legtöbb helyiségét ízléses, minőségi laminált padlóval, a vizesblokkot járólappal burkolták. A konyhában modern konyhabútor található, a fürdőszobában sarokkádat helyeztek el. A lakásban van egy gardróbnak, vagy tárolónak is alkalmas helyiség.

Az ingatlan rezsiköltsége a nyílászárók cseréjének köszönhetően alacsony.  A lakóközösség jó, a lépcsőház járólappal burkolt, rendezett, tiszta. Környezete fás, bokros, virágos kerttel övezett.

A környék ideális azoknak, akik a belváros előnyeit szeretnék élvezni, bevásárlóközpontok, üzletek éttermek közelében élni, és akiknek a jó közlekedés is fontos szempont. A közelben iskolák, óvodák is megtalálhatóak. 

Az ingatlan alkalmas a CSOK Plusz-ra, hitelre is megvásárolható, hitelszakértőnk segít Önnek a legjobb konstrukció kiválasztásában.

Hívjon bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Newex Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Radácsi Zsuzsa
Hirdető telefonszáma: +36 70 333-7428
Honlap:
 
Képek