adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Vas megye, Kőszeg 
Kőszegen belvároshoz közel felújított lakás eladó 

Hivatkozási szám: 3274003
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3274003
Ingatlan adatai
Irányár: 75 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 454 545 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 165 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 4
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kőszeg történelmi belvárosától pár perc sétára, a vár közelében eladó ez a lakás.

Csendes utcában található. Első emeleti, felújított, négyszobás, 164m2 alapterületű.

A lakást tágas és világos terek jellemzik, elosztása praktikus. Parkolás a zárt udvaron. Közös tulajdonú fedett-nyitott gépkocsi tároló. Az ennek a lakásnak fenntartott helyen két kisebb autó vagy egy nagyobb fér el. Két tároló is tartozik a lakáshoz, a közös helyiségek folyosóin.

A közelmúltig a város tulajdonában lévő, két generációs bérlakás volt. A tulajdonjog megvásárlása után, most egy nagy család is kényelmesen használhatja. A meglévő két konyha-szoba és két WC miatt, igény szerint, két generáció élettere is lehet.

A nagyobbik rész lakásként: nappali és hálószoba, konyha -étkező és fürdő-WC és a közlekedő-folyosó helyiségekkel rendelkezik.

A kisebbik rész: Egy nagy méretű szoba, konyha, előtér, WC-kézmosóval. Akár vállalkozás folytatására is alkalmas lehet: (Könyvelő-, ügyvédi-, tervezőiroda. masszázs-, manikür stúdió…)

A lakás minden helyisége boltozatos kivitelű. Az eladó/tulajdonosok felújították 2020-ban. Minden elektromos fali, mennyezeti kábel és szerelvény védőcsőben a padláson és a falba süllyesztve, réz vezetékekkel újonnan szerelve. A kapcsolók és dugaljak mind cserélve.

Minden víz és csatornavezeték a lakásban műanyag nyomó és új csatorna vezetékre cserélve. Az új konyha kialakítása során, a padlóban minden vezeték és cső új, korszerű anyagokból kiépítve.

A fürdőszoba vadonatúj. Épített, nagyméretű zuhannyal. WC és mosdó. Mosógép csatlakozás kialakítva. Melegvíz termelés elektromos bojlerrel történik.

A négy cserépkályhából három elbontásra került. A megmaradó egy, ma már a nappali tartalék fűtéseként funkcionál. A fűtés korszerűsítéséig szezonban, napi használatban volt. A mostani nappalit és a konyhát bőven befűti, ha kell.

A lakás egésze gázfűtésre átalakítva. Kondenzációs kazán (csak fűtés!), rézcsöves rendszer, lapradiátoros hőleadókkal. Két, önállóan működő kör lett kiépítve. Tehát a két lakásrész külön-külön szabályozható, heti programozással. Több szezonon keresztül gázzal fűtve, ez a lakás nem haladta meg az 1.700m3/év fogyasztást!

A lakás feletti boltozatos födémeken 15 cm, minőségi üveggyapot hőszigetelés van leterítve, párazáró tetőfólia védelemmel.

A homlokzati nyílászárók a műemléki környezetnek és előírásoknak megfelelően, mindenben a régi, bontott ablakokat követve, fa szerkezetűekre cserélve. Kétrétegű, kiemelt hő- és hangszigetelésű üveggel rendelkeznek.

A parkettaburkolat a nappaliban frissítve. Csiszolva és újra lakkozva.

A folyosói eredeti süttői mészkőlap burkolat kivételével minden padló és csempeburkolat cserélve, felújítva. A hálóban a meglévő, megmaradó parkettára szőnyegpadló került.

Azonnal és tényleg bármilyen építőipari, szakipari munka elvégzése nélkül költözhető!

Az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban garantált 3%-os államilag támogatott hitel is igénybe vehető, továbbá nem kell a 4%-os vagyonszerzési illetéket megfizetni.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Omni Jure Szociális Szövetkezet
Kapcsolattartó: József Bódi
Hirdető telefonszáma: +36309082079
Honlap:
 
Képek