adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Fejér megye, Etyek 
 

Hivatkozási szám: X3266926
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3266926
Ingatlan adatai
Irányár: 19 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 22 809 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: 833 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Etyek egy csendes, zöld övezetében kínálunk eladásra egy 833 nm-es telket, mely egy lakó-üdülő vegyes övezetben található. Az ingatlan fekvése kiváló, hiszen a Kócsag utca széles utcája biztosítja a nyugodt, csendes környezetet, így ideális lehet egy egyedi tervezésű, zöld otthon megvalósításához.

A Telek panorámája változatos, így az építhető ingatlan típusa is széles körben variálható. Az egyedülálló lehetőségnek köszönhetően a telek alkalmas lehet egy vízparti ingatlan megvalósítására is.

A környék adottságai szintén kiemelkedőek. A telek közelében találhatóak azok a fontosabb közlekedési lehetőségek, amelyek megkönnyítik az életet az itt élőknek. Az autóval közlekedők számára a közeli autópálya elérhető, míg a tömegközlekedést igénybe vevők számára a helyi buszjáratok biztosítják a könnyű közlekedést.

Az ingatlan környéke biztonságos és csendes, így ideális lehet azoknak, akik szeretnének egy nyugodt, zöld környezetben élni.

Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hogy segítsünk nekik megtalálni az ideális ingatlant befektetési célra.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Premium Home Ingatlan Powered by Rock Home
Kapcsolattartó: Tóth Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 467 6708
Honlap:
 
Képek