adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIX.kerület, Kispest 
Kispest 

Hivatkozási szám: 3266608
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3266608
Ingatlan adatai
Irányár: 30 490 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 871 143 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 35 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 1960
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó, Teljesen Felújított Lakás Kispest Óvárosában!

Kispest Óvárosának egyik csendes és barátságos részénKossuth utcában, kínálunk eladásra egy teljesen felújított, modern lakást, mely ideális választás lehet új otthona számára!

• Ingatlan jellemzői: Ez a 35 négyzetméteres lakás egy 3 lakásos társasházban helyezkedik el, amely garantálja a nyugalmat és a privát szféra megőrzését. A lakás két tágas szobából áll, melyek ideálisak lehetnek mind a családi élet, mind pedig a munka vagy a pihenés számára. A szigetelt műanyag nyílászárók kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, így otthona mindig kényelmes és csendes lesz.

• Kiegészítők: A lakáshoz tartozik egy saját kertrész, ahol pihenhet vagy kerti tevékenységeket végezhet, valamint egy közös tároló is rendelkezésre áll, hogy mindig rendezett legyen az otthona.

• Közlekedés és Infrastruktúra: Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen közelében találhatóak villamos- és buszmegállók, valamint könnyen megközelíthető a Határ út és a Kö-Ki is mindössze 8 perc alatt. Az iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek, posta és piac is könnyen elérhetőek, így minden szükséges szolgáltatás a közelben van.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Diciannove Kft.
Hirdető telefonszáma: +36706529688
Honlap:
 
Képek