adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Heves megye, Eger 
Kárpát utca 

Hivatkozási szám: 3266363
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3266363
Ingatlan adatai
Irányár: 43 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 435 000 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 100 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4
Építés éve: 1990
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Nagycsaládosok figyelem, ha be akartok költözni Egerbe és nem szeretnétek feladni a vidék csendjét akkor ez a lakás nektek való. Az ingatlan világos, tágas, 4 szobával rendelkezik, így bőven van benne hely akár 3-4 gyermek részére is. Nagyon csendes, nyugodt környék, ide szinte csak az jön, aki itt lakik, vagy látogató.

A lakás egy 5 lakásos társasház 2. emeletén található. Belső kétszintes az ingatlan. Alul van két szoba, amiből az egyiket egy gyönyörű üvegtéglafal teszi egyedivé, a másik pedig lehet a szülői háló is, illetve itt található még a konyha étkezővel és egy spájzzal, fürdő, WC. Az emeleten pedig két normál méretű szoba található, egyedi kialakítással.  

Amíg főzöl a gyerekek nyugodtan játszhatnak a zárt udvaron. A házak között van egy kis tetővel ellátott kiülős rész, ahol olvashatod a kedvenc könyvedet, cseverészhetsz a szomszédokkal, míg a srácok szaladgálhatnak, focizhatnak a zöld udvaron.

A 15 cm-es szigetelésnek köszönhetően a rezsi nagyon alacsony, illetve nyáron is kellemes a hőmérséklet. A lakóközösség kiváló, az ingatlan rendelkezik megtakarítással. A fűnyírással, sövényvágással kertgondozással se lesz gondod, hiszen ez mind benne van a közös költségben.

A lakáshoz tartozik két tároló is, amiből az egyik saját, a másikon is csak ketten osztoztok, illetve egy bicikli tároló. A ház előtt van parkolási lehetőség, de ha szükséged lenne egy garázsra az is megoldható.

Akár befektetésnek is kiváló lehet a négy szoba egyetemistáknak való kiadásával.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, most alkalmi áron tiéd lehet ez a kellemes, csendes, tágas lakás! Hívj minket még ma, hogy megvehesd és élvezhesd ezt a csodás ingatlant!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Lunczer Erika
Hirdető telefonszáma: +36 70 398-9559
Honlap:
 
Képek