adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3257692
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3257692
Ingatlan adatai
Irányár: 238 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 735 632 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 87 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 2002
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
INGATLAN HELYSZÍNE:

Budapest egyik legkedveltebb részén, a Rózsadombon található ez a hét lakásos liftes társasház. A környék csendes és nyugodt, zöld övezetben helyezkedik el, közel a Margit-hídhoz és a Mammut bevásárlóközponthoz. A környéken elegáns villák és követségek találhatók, és kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A közelben járó buszok: 11, 91, 111, 191, 291.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az épület kiváló állapotban van, 2002-ben épült és \"A\" energiatakarékos besorolású. A társasházat egy ápolt, ősfás kert veszi körbe, amelyet a lakók közösen használhatnak. Az alagsorban mosókonyha található, és a lakásokhoz lifttel lehet feljutni a mélygarázsból.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az eladó lakás egy 87 m²-es, I. emeleti ingatlan, mely két teremgarázs parkolóval rendelkezik. A lakásban nappali, étkező, amerikai jellegű konyha, két hálószoba, fürdőszoba, önálló wc, előszoba és kertre néző terasz található. A belső terek teljes egészében belsőépítész által tervezett \"Team 7\" stílusban készültek, egyedi bútorokkal és kiegészítőkkel.

 

MŰSZAKI ADATOK ÉS PARKOLÁS:

Az ingatlan extrái között elektromos, távirányítós redőnyök, riasztórendszer, video kaputelefon, légkondicionáló, központi szagelszívó és elektromos kandalló található. A lakáshoz külön hőmennyiségmérő, vízórák és villanyóra tartozik. A központi gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvizet. A közös költség tartalmazza a fűtés, melegvíz, szemét, közös területek villanyfogyasztása, valamint a kertgondozás költségét. A lakáshoz tartozik egy alagsori tároló, és két mélygarázs parkolóhely, melyek kötelezően megvásárolandóak. 

 

A mélygarázs helyek ára további 29,5 millió forint.

 

Az alaprajz tájékoztató jellegű. 

 

Ha kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Gábor
Hirdető telefonszáma: +36 70 624-9966
Honlap:
 
Képek