adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Baranya megye, Pécs 
 

Hivatkozási szám: 3228339
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3228339
Ingatlan adatai
Irányár: 38 750 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 717 593 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 54 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Építés éve: 1975
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Pécsen a Kertváros szívében ez a tágas és stílusos lakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, magában foglalva a modern műanyag nyílászárókat redőnnyel és szúnyoghálóval, valamint az elektromos hálózat teljes cseréjét.

A lakás belső terei magas minőségű laminált parkettával lettek burkolva, míg a fürdőszoba különleges hidegburkolattal és modern berendezéssel rendelkezik. Az új konyhabútor és gépek az ingatlan csúcstechnológiáját képviselik, amelyek designja tökéletesen harmonizál a lakás többi részével, beleértve a fürdőszobát, a wc-t és a közlekedőt.

A lakás fő bejárati ajtaja több ponton záródó acél ajtó, mely nemcsak biztonságot nyújt, de látványos színösszetételével is kiemelkedik. A környék családoknak különösen vonzó, hiszen az ingatlantól gyalogosan elérhetőek a bölcsőde és az általános iskola. Kertváros központja is könnyen megközelíthető, ahol számos szolgáltató, üzlet és a SPAR is megtalálható. Bankok, posta, gyógyszertár és orvosi rendelő is a közelben elérhető.

Ez a lakás ideális választás családoknak és remek befektetési lehetőség is, különösen egyetemisták számára. Az ingatlan tehermentes és azonnal beköltözhető. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon most, és tegye magáévá ezt az exkluzív életstílust! Ha hitelfelvételt tervez, banki tanácsadónk segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást egy rövid és ingyenes konzultációt követően.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Büki Immobilien
Kapcsolattartó: Kocsis Attila
Hirdető telefonszáma: +36 30 550-3646
Honlap:
 
Képek