adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3214565
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3214565
Ingatlan adatai
Irányár: 41 600 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 866 667 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 48 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1
Építés éve: 1960
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Az ingatlanról röviden:
- 48 nm
- 1+1 szoba
- jó elosztás
- csendes környezet
- autóbeálló

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

Tömegközlekedés szempontjából is kiváló, éjjel-nappal jól megközelíthető, ugyanakkor rengeteg a zöld terület. Kelenföldi pályaudvar, ALLEE, Etele pláza pár percre találhatóak, busz (114, 213, 214, 973), villamos (1, 19, 49)  és a 4-es metró megállók a közelben. Iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőség (Aldi, DM), orvosi rendelő, gyógyszertár karnyújtásnyira találhatók.


ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Zárt lépcsőházas, lift nélküli, 3 szintes, átlagos állapotú  10 lakásos tégla építésű társasház.
Lépcsőház tiszta és rendezett, lakóközössége nyugodt, kulturált. A társasház közös használatú kerttel és tárolásra alkalmas padlástérrel rendelkezik. Az elmúlt években a közös villany- és gázvezeték rendszer valamint a lépcsőházi nyílászárók is felújításra kerültek.

 

LAKÁS
Az ingatlan egy kislétszámú téglaépítésű társasházban található közvetlen utcai bejárattal, ezáltal tökéletesen alkalmas akár airbnb kiadásra, A 48 m2-es, 1+1 szobás lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető. Papíron fél szuterén, de a valóságban és érzetre inkább földszinti az ingatlan. A bejárati ajtó egy előtérbe nyílik, ahonnan pár lépcső vezet az amerikai konyhás nappaliba mely nagy kopásállóságú laminált padlóval burkolt. A hálószobát eltolható fal választja el a nappalitól. A zuhanyzós fürdőszoba is elegáns fekete-fehér burkolatot kapott mely a lakás industrial stílusával harmonizálva került kialakításra .Teljes mértékben felújított, a következő tulajdonosnak már csak be kell költöznie. Az amerikai-konyhás nappali is kialakíthat

 

MŰSZAKI ADATOK, KÖZÖS KÖLTSÉG, PARKOLÁS

Az ingatlan pár éve teljeskörű felújításon esett át, bukó/nyíló műanyag ablakok, biztonsági bejárati ajtó világító üvegekkel, klíma, szigetelés, beépített konyhabútor, gardrobszekrények ,  szükség esetére kiegészítő kisfogyasztású elektromos fűtés (eddig még elég volt a klíma fűtése),led világítás és teljesen új vezetékhálózat valamint riasztó berendezés került beépítésre. A vastag falak és az inverteres hűtő/fűtő klímaberendezés valamint az új villanybojler miatt a lakás rezsiköltsége alacsony.

 

A közös költség havonta 12.000,- Ft. A közművek saját mérőórák alapján fizetendőek.

Jelenleg lehetőség van zárt udvarban gépjármű beállásra is.

 

Az alaprajz tájékoztató jellegű.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Jakócs György
Hirdető telefonszáma: +36 30 742-2588
Honlap:
 
Képek