adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, V.kerület 
Szarka utca 

Hivatkozási szám: 3193878
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3193878
Ingatlan adatai
Irányár: 198 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 506 329 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 79 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 6
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Elegáns luxus lakás a Váci utcában - Az Ön Kényelméért!

Kínálunk Önnek egy kifinomult stílusú, 79 négyzetméteres, 3 szobás luxus lakást, amely maga az elegancia és a kényelem megtestesítője. Az ablakok a Váci utca felé nyílnak, így Ön mindig részese lehet Budapest pezsgő életének, a divatos bevásárló utcának és minden másnak, amire a drága életszínvonalhoz szüksége lehet.

Az ingatlan kiemelkedő elhelyezkedésének köszönhetően könnyen hozzáférhet a város szívéhez, ahol a legjobb éttermek, üzletek és kulturális látnivalók találhatók. Az otthonban a luxus minden részlete átgondolt: arany burkolatok, elegáns étkező és konyha teremtik meg az exkluzív légkört.

A lakás második emeleten található, és egy lift is rendelkezésre áll a kényelmesebb közlekedés érdekében. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a városra, és lehetőséget nyújt a friss levegő élvezetére.

Ha Ön a minőséget és a luxust keresi otthonában, ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Éljen az élet nagy stílusában ebben a kifinomult lakásban, amely minden igényét kielégíti. Hívjon minket most, hogy egyeztessünk időpontot a személyes megtekintésre, és fedezze fel ezt a exkluzív otthont!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Pati-Nagy Alexandra
Hirdető telefonszáma: +36 30 873-2398
Honlap:
 
Képek