adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, V.kerület 
Molnár utca 

Hivatkozási szám: 3191007
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3191007
Ingatlan adatai
Irányár: 129 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 554 217 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 83 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Budapest szívében, a V. kerületben, kínálunk eladásra egy lenyűgözően felújított, luxus kivitelezésű 3 szobás lakást, amely a város legelismertebb szomszédságában található. Ezen a kiváló környéken élni valódi privilégium, ahol a városi pezsgés és az elegancia összefonódik.

Ez a minőségien felújított lakás otthonos, tágas és világos, kényelmet és stílust kínálva az itt élőknek. A modern berendezések és a prémium anyagok felhasználása kiemelik az ingatlan exkluzivitását. A környező társasházban lakók a város krémjét jelentik, így a közösség magas színvonalú és inspiráló.

A lakás kiváló elhelyezkedése révén könnyen elérhetőek a város kulturális és gasztronómiai kincsei, valamint a szórakozási lehetőségek. A környék az élet minden kényelmét és szépségét kínálja, ahol minden pillanatot élvezni fog.

Ha Ön minőségi életet keres a város szívében, ne keressen tovább! Ez a luxus lakás a V. kerületben válik valóra azoknak, akik értékelik a kifinomultságot és a kényelmet. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést a városi minőségi otthona, vagy befektetése felé!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Pati-Nagy Alexandra
Hirdető telefonszáma: +36 30 873-2398
Honlap:
 
Képek