adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, V.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3175983
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3175983
Ingatlan adatai
Irányár: 46 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 033 333 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 45 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Az V.kerületben, igényesen felújított, galériás, gyönyörűen berendezett lakásunk várja új tulajdonosát! Ha nem szeretne felújítással bajlódni és értékálló befektetést keres a belváros szívében, ne keressen tovább! Ez a lakás egy igazi kis ékszerdoboz, annak aki különleges és elegáns lakásba szeretne fektetni. 

 

-45 nm

-modern bútorok

-letisztult, elegáns stílus

-praktikus elrendezés

-kiváló lokáció

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

A lakás az V.kerület szívében a gyönyörű Párisi udvarral szemben található! Lokáció szempontjából kiváló választás, azoknak akik szeretnének egy igényes és elegáns környéken élni. A város pezsgő, életteli részén, ahol a kávézók, éttermek, mozi vagy a  hangulatos sétálóutcák csak egy karnyújtásnyira vannak. Tömegközlekedés szempontjából, mivel az Astoria közelében található bárhova elérhetünk pillanatok alatt busszal vagy villamossal.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakásba egy kiváló állapotban lévő lifttel érünk fel a 3.emeletre. A lakás belmagassága 4,2 m, igazi nagypolgári klasszikus kialakítással. A designos felújítás, a minőségi berendezés és modern bútorok tökéletes összhangja jellemzi ezt a különleges ingatlant. A galériára kényelmes méretű, az amerikai konyhás nappali tágas, a konyha modern gépekkel felszerelt. A teljes bútorzat az ár részét képezi, ide tényleg csak egy bőrönddel be lehet költözni. A fürdőszobában kényelmes méretű zuhanyzó, hangulatos led világítás található. A lakás belső udvarra néz, a lakóház rendezett, kiváló állapotú. 

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK:

A lakás fűtéséről egy beépített hűtő-fűtő klíma gondoskodik, kis lakás révén ez bőven előállítja a kívánt hőmérsékletet. A rezsi ebből kifolyólag rendkívül baráti, a közös költség 10.000 Ft. A parkolás az utcán lakcím bejelentéssel ingyenes.

 

Ha kérdése van vagy megtekintené a lakást, keressen bizalommal!

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: László Viktória
Hirdető telefonszáma:
Honlap:
 
Képek