adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XVII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3084941
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3084941
Ingatlan adatai
Irányár: 130 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 503 876 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 258 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota:
Szobák száma: 6
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: 604 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Az ELADÓ családi ház Rákosliget Keleti peremén fekszik, jól megközelíthető, családi házakkal, ikerházakkal beépített, jelentős zöld területtel rendelkező kertvárosias környezetben. Az utca sík, szilárd burkolatú, csendes, átmenő forgalomtól mentes. A környék rendezett, biztonságos. Tömegközlekedéstől való távolsága kb 500 m.
A telek sík, területe 604 nm, formája szabályos téglalap, minden oldalról kerített, az utcafront felől szilárd kerítés kertkapuval és gépkocsi behajtóval. A térkővel borított udvaron 4 autó kényelmesen elfér. Az utcafront széles, a ház előtt 4 autó parkolására elegendő hely van. A hátsó udvar gondozott, parkosított.
Az ELADÓ családi ház jó állapotú, három szintes, összesen 258 nm-es. Az eredeti épület a ’70-es években téglából épült, a felújítás, illetve bővítés a ’80-as évektől, folyamatos. A külső homlokzat klinker téglával burkolt. A tető cseréppel fedett.

A főbejárat a ház hátsó részén egy fedett teraszról nyílik. Ide belépve a három szintet összekötő lépcsőházba jutunk. Igény szerint a szintek egymástól lezárhatóak, és könnyen 3 lakásos társasházzá alakítható az épület.
A lépcsőházból balra nyílik a fél-szuterén elhelyezkedésű alagsori lakószint, melybe belépve egy hatalmas amerikai-konyhás nappaliba jutunk. Innen egy közlekedőn keresztül közelíthető meg a fürdőszoba, a kazánház és egy mosókonyha, melyben egy szauna is helyet kapott. A kazánházból egy hátsó kijáraton egy fedett medence található. A medence gépészete részlegesen működőképes, felújítása már az új tulajdonosra vár.
A középső szintre a lépcsőházból egy nyitott boltíves bejárat vezet, ahonnan szabadon léphetünk a tágas nappaliba. Egy ajtóval a szint könnyedén lezárható. A nappaliból egy terasz, egy nagyobb és két kisebb hálószoba, egy gardrób, egy fürdőszoba és egy külön wc nyílik.
A tetőtéri szintre a lépcsőházból egy hatalmas, kétszárnyú üveges műanyag ajtón keresztül léphetünk be. A tetőtér egy tágas, egybenyitott légterű helyiség, melyben egy kisebb gardrób és egy fürdőszoba van leválasztva. Nagyon világos, a falsíkban és az alacsonyan elhelyezett tetőtéri ablakoknak köszönhetően, mely panorámás kilátást biztosít. A teljes tér járólappal fedett.

Az ELADÓ családi ház nyílászáróit 3 földszinti ablak kivételével, hő- és hangszigetelő szúnyoghálós műanyagra cserélték.
A fűtést gázkazán szolgáltatja, radiátoros hőleadókkal. A melegvíz ellátását 520 literes napkollektor rendszer támogatja, így vízmelegítésre minimális költséggel kell csak számolni. A napkollektornak köszönhetően a medence is könnyen felfűthető.
Az áram teljesítménye 3x20 A, ipari áram is rendelkezésre áll, mely a földszinten és a felső szinten is kiépített.
A hűtést szükség esetén 4 légkondicionáló végzi. A mosókonyhában meleg vizes mosógép csatlakozó is van.
A beépített konyhabútor a vételár részét képezi!
Az ELADÓ családi ház üres, tehermentes, kifizetés után azonnal birtokba vehető.
A házra felvehető a Családi Otthonteremtési Kedvezmény több gyermek esetén is.
Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az ELADÓ családi házat!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Sikeres Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Lukácsi Illa
Hirdető telefonszáma: +36 70 615-6938
Honlap:
 
Képek