adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Jászkisér 
 

Hivatkozási szám: 3079667
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3079667
Ingatlan adatai
Irányár: 7 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 133 167 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 1
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 608 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Csendes, barátságos környezetben elhelyezkedő, új tulajdonosát váró ingatlanunk igazi ritkaság!

Jászkísér egyik legkedveltebb részén kínálunk eladásra egy hangulatos lakrészt, amely mellett egy vendéglátó egység is helyet kapott.

Falusi CSOK igény esetén az ingatlant visszaminősíti a tulajdonos lakóházzá!

Az ingazlan részei:

- Lakrész: A lakrész kényelmes elrendezéssel rendelkezik. Egy tágas szoba és fürdőszoba áll a lakók rendelkezésére, amelyek mindennapi kényelmet és magánéletet biztosítanak.

- Vendéglátó Helység: Az ingatlanhoz tartozik egy  vendéglátó egység is, amelyben lehetősége nyílik saját vállalkozás elindítására. A vendéglátó egység tágas, világos helyiséggel rendelkezik, ahol a vendégek kellemesen érezhetik magukat. A konyha lehetővé teszi az ételek elkészítését. Emellett különálló, férfi és női mosdók is rendelkezésre állnak. Ez a rész akár a lakó résszel egybe nyitható, és átalíkítással lakhatűsra átalakítható a Falusi CSOK korszerűsítési részéből!

- Fedett Terasz: Az épület előtt egy hatalmas, fedett terasz terül el, amely ideális helyszín lehet a családi baráti rendezvények lebonyolítására, vagy csak a mindennapi pihenésre!

Az ingatlan a telek végében található, így az út esetleges zajától is távol helyezkedik el, az udvar mérete pedig ideális 608 m2-es füvesített!

Elhelyezkedés: Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, közel a város központjához és a főbb szolgáltatásokhoz. A környék biztonságos és barátságos, ideális családok és vállalkozók számára egyaránt.

 

Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről, hogy saját otthonát összekapcsolja egy virágzó vállalkozással! Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: koRRektotthon.hu
Kapcsolattartó: Rékasi Richárd Nimród
Hirdető telefonszáma: +36 30 985-1814
Honlap:
 
Képek