adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Somogy megye, Kaposvár 
 

Hivatkozási szám: 3074368
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3074368
Ingatlan adatai
Irányár: 29 999 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 491 787 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 61 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1960
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó egy negyedik emeleti, 2 és fél szobás lakás Kaposvár nyüzsgő belvárosának közvetlen közelében. Csak ki kell lépni a kapun, és szinte minden helyben van, amire szükség lehet. Tesco, Lidl, OBI, az összes gyorsétterem, Kaposvár Pláza, Corso üzletház, sétálóutca, éttermek, kávézók, több általános iskola, gimnázium, buszmegálló. Sportolási, szórakozási lehetőség is rengeteg van a közelben.

A lakás tágas, világos, azonnal beköltözhető. Bejárata egy csendes, barátságos belső udvarra néző nyitott folyosóról nyílik.

Az udvarba elektromos kapun keresztül lehet bejutni, parkolás az udvarban lehetséges.

Az ingatlan szinte minden korosztály számára megfelelő. Fiataloknak, akiknek fontos, hogy egy átbulizott éjszaka után csak pár percre legyen az otthon, vagy csak leszaladjanak , ha égető szükség van például egy hamburgerre.

Gyerekes családoknak az iskolák, és például a városliget közelsége miatt, de fitt nyugdíjasok is bátran választhatják, hiszen a lépcsőzés még jót is tehet az egészségnek.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GAMOVEX-IMMO
Kapcsolattartó: Gazda Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36 70 434-7961
Honlap:
 
Képek