adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, I.kerület 
 

Hivatkozási szám: 2994736
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2994736
Ingatlan adatai
Irányár: 99 950 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 407 746 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 71 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: 1946
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Szeretne egy stílusos lakásban élni vagy jó hozamokkal kiadni rövidtávú kiadásra az ingatlanját? Az életérzés vagy az egyediség fontosabb Önnek? Ne lapozzon tovább, mert megtalálta, itt nem kell választania. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem olvassa tovább!

Kizárólagosan CSAK a MI kínálatunkban találhatja meg!

Az I. kerületben, a Batthyányi utcában, ELADÓ egy frissen felújított, 72 nm-es, 3 szobás, Amerika konyhás nappalis, teljesen gépesített, bútorozott, 2 emeleti, K-fekvésű, 1945 után épült rendezett 20 lakásos családias társasházban.

Rövidtávú kiadásra is alkalmas. Jelenleg is RBNB-ként működik!

Lakás leírás:
A bejárati ajtón belépve tágas hosszú előszobába érkezünk, ahol balra nyílik a vendégszoba. Tovább haladva az előszobán balra beépített szekrényt, míg jobbra a fürdőszobát találjuk. Az előszoba végén érkezünk meg a tágas és világos amerikai konyhás nappaliba, amiből jobbra a hálószoba nyílik.

HELYISÉGLISTA:
- Előszoba: 9,1 nm
- Fürdőszoba + WC: 3,2 nm
- Amerikai konyhás Nappali, + étkező: 31,5 nm
- Vendégszoba: 9,2 nm
- Hálószoba: 18 nm

Műszaki leírás:
A szobák parkettával lettek burkolva, míg a zuhanyzós fürdőszobát, ízléses igényes csempék és üveg kombinációja teszi különlegessé. A nyílászárók, hatalmas eredeti fa ajtók és ablakok a lakás nagypolgári hangulatú. A konyha mai igényeknek megfelelően gépesített, teljesen felszerelt és bútorozott. A fűtésről gáz-cirkó, ami szabályozható radiátorokkal szerelt, továbbá 3 db hűtő fűtő klíma gondoskodik. Biztonságunkért, kóddal ellátott biztonsági ajtók, amit applikációról is irányíthatunk. Az internet szolgáltatást a Vodafone biztosítja.
Közös költség: 28.000 Ft/hó amely tartalmazza a szemétszállítást, közös villanyt és az egyéb szokásos költségeket.
A belmagasság: 3,82 m

Környék:
A lakás közvetlenül a Batthyány tér mellet fekszik, ahol kellemes séta közepette gyönyörködhetünk a Dunában és szemben a pesti oldalon lévő Parlamentben. Mindössze 2 perc sétával minden elérhető, megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Viszont, ha többre vágyunk, akkor 5 perc autózással érhető el a Mamut bevásárló központ, ahol szinte minden megtalálható többek között a fény utcai piac, orvosi rendelők, számtalan kávézó, éttermek, cukrászdák, edzőtermek, fodrászok, boltok, gyógyszertárak is találhatók.

Közlekedés:
A kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően közvetlen közelben 1 perc sétára a következőket találjuk: Busz: 11, 39, 105, 111, Villamos: 19, 41, Metró: M2, Hév: H5, Éjszakai: 990.

Ajánlom:
Az ingatlant kifejezetten ajánlom azoknak, akiknek fontos a jó tömegközlekedés és hogy minden azonnal elérhető legyen. Továbbá kiváló választás fiatal pároknak összeköltözéséhez és családalapításra. Aki pedig befektetésben gondolkodik ne habozzon, mert gyors megtérülésre add lehetőséget az új tulajdonosának.

Ha ilyen ingatlant keres, ne is keresse tovább, megtalálta.
HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS
NÉZZE MEG!

Eladó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni?

KIADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT is! Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége?
Kérje szakembereink elérhetőségét!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Kellemes napot!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Szabó Ingatlan
Kapcsolattartó: Szabó Béla
Hirdető telefonszáma: +36 30 213-5962
Honlap:
 
Képek