adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Fejér megye, Székesfehérvár 
 

Hivatkozási szám: 2959867
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2959867
Ingatlan adatai
Irányár: 79 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 432 378 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 185 m2
Fűtés: gáz
Állapota:
Szobák száma: 5
Építés éve: 1990
Szintek száma: 2
Telekterület: 1 850 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
SZÉKESFEHÉRVÁRON, Feketehegyen otthonos, jó állapotú családiház nappali + 4 szoba elrendezéssel 1850 m2-es telken eladó. I.á.: 79,9 M Ft Tel.: 06(20)3370424
A HÁZ a 90-es években épült téglából, cserép tetővel. A lakóterület 180 m2. Belépve egy kényelmes méretű előszobába érkezünk, innen nyílik balra a konyha-étkező és mellette egy vendég mosdó. Egyenesen tovább haladva egy több mint 40 m2-es nappaliba érkezünk, ami fedett, illatos lonccal befuttatott hatalmas teraszra nyílik. A nappalitól 2-3 lépcsőfokkal feljebb egymás mellett 2 hálószoba található: a szülői háló és a legkisebb gyermek szobája. A hálók mellett egy szép fürdőszoba fekszik, káddal, dupla mosdóval, wc-vel és épített zuhannyal.A felső szinten a nagyobb gyermekek birodalma található: 2 hálószoba, zuhanyzós fürdő, tágas előtér és egy méretes gardrób, mely nagy segítség a tárolásban.Az alsó lakószintről tudunk lemenni a pinceszintre, ahol rengeteg hely van, mely a tartós élelmiszerek tárolásának, hűtőládáknak ad helyet. Itt található a kazánház is egy fa elgázosító kazánnal és a hozzá tartozó 1000 literes tartállyal, valamint egy hagyományos gázkazánnal. Ezen a szinten van egy hobbiszoba, mely hangszigetelt, így remekül alkalmas akár zeneszobának is, de iroda is kialakítható benne. Műszaki szempontból az alábbi felújítások történtek meg:- Tetőcsere 10 éve, 40 cm kőzetgyapot szigeteléssel.- Ablakcsere 8 éve, 3 rétegű ablakokra, redőny, szúnyogháló mindenütt van.- Mindkét fürdőszoba felújítása.Az épületen 20 cm külső hőszigetelés és 10 cm-es lábazati szigetelés van.
A TELEK 1850 m2-es körbekerített, rendezett földterület. Az épület mögötti lebetonozott részre kerül nyaranta a medence, ez direkt erre a célra van kialakítva. Az épület mögötti garázsban 2 autó fér el egymás mellett, de ez műhelyként, vagy vállalkozás részére is kiválóan használható, ipari árammal ellátott helyiség, vízzel, wc-vel ellátva. Előtte egy fedett gépkocsi beálló van, ide szintén elfér 2 autó. A telek hátsó része füvesített, gyümölcsfákkal beültetett. 
KIKNEK VALÓ EZ A HÁZ? Elsősorban gyermekes családnak, vagy nagy családot tervező fiatal párnak ad ez az ingatlan elegendő életteret. Ha röviden kellene jellemeznem, a tágasság, a nagy terek, a kényelem, az otthonosság az, ami leginkább eszembe jut róla. Itt tényleg mindenre van hely, még arra is, hogy a ház mögött a fiúknak saját kis focipályája legyen. Ha egy valóban kényelmes családi otthont keres, itt megtalálja!
I.á.: 79,9 M Ft
Tel.: 06(20)3370424
Vevőink, érdeklődőink számára az ingatlanközvetítés még mindig ingyenes! 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Lakás&Kulcs Kft
Kapcsolattartó: Horváth Erika
Hirdető telefonszáma: +36203370424
Honlap:
 
Képek