adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Monorierdő 
 

Hivatkozási szám: X2923500
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2923500
Ingatlan adatai
Irányár: 30 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 588 235 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 51 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: átlagos
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 1975
Szintek száma: -
Telekterület: 533 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk, kizárólag irodánk kínálatából, Monorierdőn ezt a mézeskalács házikót!
Az ingatlan némely része felújításra szorul, ellenben rengeteg fantáziát rejt magában. Elhelyezkedése tekintetében központi, így a mindennapi élethez szükséges vásárlási, oktatási, egészségügyi intézmények 5-10 perc sétatávon belül elérhetőek.
A ház költséghatékony működését hivatott biztosítani a 2 féle fűtési megoldás.
Nyílászárók korszerűsítve vannak, illetve redőnnyel és rovarhálóval ellátottak. A fürdőszoba is teljeskörű felújításnak köszönheti jelenlegi küllemét.
A kert rendezett, méretéből adódóan sok kikapcsolódási lehetőséget kínál, ezenkívül gondozott szép növények kerültek ültetésre.
Egy autó részére fedett beálló is helyet kapott, illetve a locsolás miatt sem kell aggódni, mert a kerti víz ellátását egy fúrt és egy gyűrűs kút is biztosítja.

Intor Ingatlan – Otthont biztonságban!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Irodánk rendelkezésére áll az értékesítés első lépésétől, egészen az utolsóig. Amennyiben valamelyik ingatlanunkat jelenlegi ingatlanja értékesítése után kívánja megvásárolni, vagy egy megbízható irodával kívánna együttműködni, amely teljeskörű ügyintézést biztosít, megfizethető áron, forduljon hozzánk bizalommal!
Képek