adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Szada 
Szada 

Hivatkozási szám: 2913461
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2913461
Ingatlan adatai
Irányár: 69 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 659 434 Ft
Típus: házrész
Kategória: eladó
Alapterület: 106 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2+2
Építés éve: 1960
Szintek száma: 1
Telekterület: 400 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Szada csendes, kertvárosi részén, Fenyvesliget közvetlen közelében, 400nm-es telken fekvő, nettó: 105,70nm-es 2+2félszobás, teljeskörűen felújított házrész eladó.



Az ingatlan egy szintes, tégla építésű, részben vegyes falazatú, 10cm-es grafitos Austrotherm szigetelést kapott, fafödémes, teljesen új tetőcserepekkel, gerendákkal, cseréplécekkel és fóliával, illetve igény szerint a tetőtér is beépíthető.

Az ingatlan 2022-2023-ban lett teljeskörűen felújítva, a víz-villany vezetékeket áthúzták, az ablakok műanyag thermo üvegesek, a szobákhoz tartozó belső ajtók üveg tolóajtók, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. A nappaliba klíma és hangulatvilágítás is beszerelésre került.

A három szobában infrapanelek, a nappali, közlekedő, és a konyha melegéről pedig két fázisba vezérelhető padlófűtés gondoskodik. A fürdőszobában kizárólag Wellis (5 év garancia) szaniterek/szerelvények és olasz csempék kerültek beépítésre.

Kerti tereprendezés, télikert (új tetővel és vizes kiállással) kiépítése és elektromos kapu várhatóan márciusra készülnek el, ezek is a vételár részét képezik a beépített bútorzattal együtt.

A telken készült vezet egy szolgalmi út a hátsó házrészhez, ezt biztosítania kell az új tulajdonosnak is. Gáz nincs bevezetve a házba, de telken belül van a csonk, minden más közmű külön almérő-órával rendelkezik.

Ingatlan beszámításra van lehetőség, a környéken vagy Budapest adott kerületeiben.





Az ingatlan (nem közvetlen) közelében megtalálható focipálya, óvoda, bölcsőde, iskola, játszótér, élelmiszer bolt.

Az M3-as autópálya felhajtó közvetlenül megközelíthető ( a veresegyházi és szadai forgalmas bekötő utakra nem szükséges felhajtani). Budapest, autóval körülbelül 15 perc, a volánbusz megálló 3perc sétával érhető el, ami 35 perc alatt a Budapest, Stadion autóbusz-pályaudvarra érkezik be.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Képek