adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Heves megye, Hatvan 
 

Hivatkozási szám: 2903170
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2903170
Ingatlan adatai
Irányár: 65 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 345 745 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 188 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: újszerű
Szobák száma: 5+2
Építés éve: 1974
Szintek száma: -
Telekterület: 630 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Budapesttől 60 km távolságban, több országosan ismert multi munkáltató közelében, Hatvanban, Ó Hatvan belterületén eladó ez a kétszintes dupla összkomfortos 7 szobás családiház.
De a fotók, a szavak helyett MINDENT elárulnak! Kérem hívjon, és nézzük meg együtt, költözzön be ebbe a hatvani kis csodaházba.
A házat 1975 körül építették statikailag stabil, erős beton alapzatra, vert salakbeton falazattal, (nincs külsőleg szigetelve) melyet 1994-ben átépíttettek a tetőtér beépítésével. A tetőteret B30-as téglából építették, és Egyben új homlokzatot és tetőszerkezetet kapott, új elrendezést, és belső korszerűsitést is, és egy folyamatosan bővülő, szépülő udvart, kertet.
Földszinten 2 szoba, nappali, étkező, konyha, közlekedő, fürdő, WC, lépcső, és az emeleten további 4 szoba, előtér, fürdő található. Elosztásából eredően két generációnak is alkalmas. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólappan burkolt. A szobák falazata ép, statikai repedés sem látszik.
Az egész ház alatt pince található, mely részben tároló, kamra, műhely, és egyben a kazánok helye is. Fűtését dupla rendszerű gázkazán, és nagyteljesítményű vegyestüzelésű kazán biztosítja.
Az udvarról nyílik a szigetelt szerelőaknás garázs, melyben műhelyt és tárolót alakítottak ki. Innen nyílik a pince.
A kertben játszóház, pergola, kerti pavilon, sétálók, és 2019-ben épült egy gondozásmentes kerti tó épült, mely 4 éve ökológiailag önfenntartó. Van egy saját fúrt kutja beépített szivattyúval, melyből folyamatosan táplálják a tó vizét. Igy ez a kert a ház, és az udvar csodálatos részét képezi.
A fotókon látható bútorok, és egyéb kiegészítők, MINDEN kompletten a vételi ár részét képezik!
Hatvan, Aszód, Gödöllő, Pásztó Lőrinci, csak a nagyobb városokat említve, kiváló adottságokkal rendelkezik munkahelyek tekintetében is.
Ajánlom kisgyermekes családoknak, vagy több generációs családoknak is, vagy befektetőknek, albérlet céljából.
Ha felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal.

PLUSZ SZOGÁLTATÁSKÉNT BANKFÜGGETLEN tanácsadóként minden elérhető bank és hitelintézet ajánlata közül fogjuk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást mindezt jogi háttérrel, és DÍJMENTESEN!
Képek