adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Dunakeszi 
 

Hivatkozási szám: 2880084
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2880084
Ingatlan adatai
Irányár: 189 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 260 000 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: 2002
Szintek száma: -
Telekterület: 715 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Azonnal költözhető, minőségi anyagokból épített, gazdaságosan fűthető, zöldövezeti családi ház remek közlekedéssel, első tulajdonostól eladó. Budapestről kiköltőzőknek (is) ideális. Az ingatlan Dunakeszi-alsón található csendes, rendezett, zöld környezetben, ideális közelségre a fővárostól. A telek nagy méretű, élhető szélességgel és hosszúsággal rendelkezik. Az utca csendes, rendezett, a környéken és a szomszédságban nyugodt, kedves emberek élnek, akik az életmódjukkal nem zavarják az ott lakók életét. 
A ház kétszintes, az alapterülete azonban két részre tagolt és félszinteltolással kapcsolódik, ami izgalmas belső szinteltolásos teret eredményez.
A rendkívül jó elosztású, szépen kialakított 150,6 nm-es házban az amerikai konyhás/ebédlős nappalin kívül 5 szoba, 2 fürdőszoba, 1 különálló WC, előszoba, valamint 2 gardrób/tároló van (az egyik dolgozószobaként is használható). A félszuterénben található a gépház/mosókonyha, valamint egy kívülről megközelíthető külső pince.
A Szép Házak magazinban is bemutatott házhoz előkert és hátsókert, valamint 3 nagy terasz is tartozik. A felhasznált  anyagokra jellemző a magas minőség, az egyik terasz és a veranda szibériai fenyőből készült, a nappali burkolata rózsafa parketta, a lépcsőházban minden tömör tölgyfából készült, a lépcső vastag (4,5 cm) tölgyfa lapokkal van borítva. 
A telket keresztben átszeli egy vízér, ezért ezen sávra épült a lépcsőház illetve 2 fürdőszoba és WC-k.A járólapok és csempék üde, vidám hangulatú Villeroy Boch termékek. A WC beépített tartályos Hansgrohe, a csaptelepek Gröhe márkájúak. Ebben a házban nincs lezuhant csempe, szétnyílt padló, repedt falak vagy mennyezet, szemben a gyorsan felhúzott házakkal, amelyekkel mostanában találkozni lehet. 
A ház vastag falszerkezete miatt nyáron hűs, télen meleg. A tömör műemlékjellegű téglából rakott külső burkolat különösebb gondoskodást nem igényel, sőt, az évek múlásával egyre szebb és patinásabb, a homlokzat pucolásával, festésével soha többé nem kell törődni.
A déli tetőre szerelt napkollektor áprilistól novemberig megoldja a melegvíz ellátást, és a többi hónapban is rásegít a vízmelegítésre. Dupla kémény épült a nappaliban lévő fával fűthető, patinás kandallóhoz és a hátsó teraszon lévő grillezőhöz. A helyiségekben radiátorok biztosítják a meleget, a fűtést kombi gázkazán adja, mely egyben a víz melegítéséről is gondoskodik a napszegény időszakokban. A nappali hűtő-fűtő klímával felszerelt.
A házhoz tartozó udvar füves, fás, díszbokros terület. Elől járdával, fedett gépkocsibeállóval, és kutyakenellel. A hátsó udvar pedig a nyugalom szigete, zöld fűvel, finom gyümölcsfákkal, no meg rengeteg madárfüttyel és sündisznókkal, akik előszeretettel költöznek a kinti grillsütő alatt farakásba.

Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A vonatállomás 700 méterre, gyalog 6-8 percre van, a vonatok sűrűn járnak és 17 perc alatt bent vannak a Nyugatiban. Kamasz gyerekekkel is ideális megoldás, mert éjszaka is könnyen haza tudnak jutni. 
Vásárláshoz a közelben egy kisbolt és zöldségkereskedés, nagyobb bevásárlásokhoz gépkocsival 4-5 percre az Auchan, Lidl, Aldi, Bauhaus, Decathlon, Jysk, Möbelix, DM, szinte minden elérhető. A településen körzeti orvosi rendelő üzemel.

Ez egy igazi édenkert. Friss levegő, és nyugalom ezt kínálja ez a praktikus otthon.
Meglátni és beleszeretni nem lesz nehéz...
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: IngatlanVlog
Kapcsolattartó: Bálint László
Hirdető telefonszáma: +36 30 954-8127
Honlap:
 
Képek