adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, III.kerület, Csúcshegy 
Aranypatak utca 

Hivatkozási szám: 2870761
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2870761
Ingatlan adatai
Irányár: 66 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 550 000 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 120 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: 1995
Szintek száma: 2
Telekterület: 1 079 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma, redőny
Részletes leírás
Eladó a Csúcshegyen egy 120m2-es lakóház 1076m2 es saját telekterülettel!

Kimondottan csendes utcában található a telek. Forgalom egyáltalán nincsen. Az utcáról egy autónak zárt garázsbeállója van, plusz a kertben egy fedetlen autóbeálló is megtalálható. A kert zöldfás, bokros, madárcsicsergős. A házból a kilátás panorámás, ahogy az a képeken is látszik. Az ingatlan állapota normál. Akár azonnal is költözhető, de igény szerint esztétikai felújítást lehet eszközölni helyenként. Funkcionálisan minden működik. Fűtése gázcirkó. A hőledók radiátorok. A melegvízellátásról egy újszerű Ariston bojler gondoskodik. A szennyvíz jelenleg még emésztőbe megy. A vízellátást egy hidrofor házi vízmű oldja meg, ami a vizet kútból nyeri. Ennek komfort szempontjából és gazdaságosságát tekintve sincs semmilyen hátránya.

A ház egy része a földfelszín felett épült, míg egy kisebb része a hegyoldalba, azonban egy nagy angolaknás ablaknak köszönhetően ez a rész is kimondottan világosnak mondható.

A házban két szoba, egy hal, egy konyha étkezővel és egy tágas fürdőszoba található.

A fenti nagyszobából egy gyönyörű kilátással rendelkező erély nyílik, hátul pedig aprókavics ágyas, napozóterasz került kialakításra.

A telek hátuljában van még egy különálló kis épület borospincével. Ebben egy kis szoba található, valamint egy nyári konyha.

Kiváló lehet az ingatlan nyaralónak és állandó lakóhelynek egyaránt. Mindemellett a környék fejlődését tekintve, befektetésnek is igen jó lehetőség.

Hívjon bizalommal a hét bármely napján!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Titanium Property Kft.
Kapcsolattartó: Dániel Klein
Hirdető telefonszáma: 06302380560
Honlap:
 
Képek