adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Somogy megye, Balatonmáriafürdő 
 

Hivatkozási szám: 2865169
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2865169
Ingatlan adatai
Irányár: 29 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 96 667 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: 300 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Balatonmáriafürdő frekventált, víz közeli utcájában, a szabad strandtól, a vízparttól mintegy 100 méterre, egy remek adottságokkal rendelkező építési telket. Hétvégi házas övezet, 20 % beépíthető, max építmény magasság 4.5 méter. A telken elkészült egy minden engedéllyel rendelkező, felépítendő ingatlan alapja, úgynevezett \"kútfej\" alapozással. Az ingatlan alaprajzai megtalálhatók a képek között. A vízpart, a szabad strand 100 méteren belül elérhető. Vasútállomás, bevásárlási, szórakozási lehetőségek percek alatt elérhetőek. A közeli autópálya lehajtó is könnyíti a közlekedést. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze?

Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében. Megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon.
Képek