adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Dunakeszi 
 

Hivatkozási szám: X2865113
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2865113
Ingatlan adatai
Irányár: 120 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 662 983 Ft
Típus: sorházi lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 181 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 6+2
Építés éve: 1991
Szintek száma: -
Telekterület: 240 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Dunakeszi gyártelepi részén, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában eladó 2022-ben felújított sorházi lakás, nettó 181 nm lakóterülettel (+ borospince,garázs,kazánház,műhely), 240 nm-es saját telekkel.
Az ingatlan 1991-ben épült 30-as Porotherm téglából, egy része 8 cm-es grafitos hungarocell, egy része 10 cm-es sima hungarocell szigetelést kapott. A jó hőtartást a tető 15 cm-es kőzetgyapot szigetelése, és a hőtükör fólia is segíti. Fedése Bramac cserép.
A fa nyílászárók egy része 3 rétegű, egy része 2 rétegű üvegezéssel bír. A villanyhálózat 2-szer 32 Amper, és 1-szer 25 Amper. A fűtést gázkazán biztosítja, mely padlófűtéssel, és radiátor paneleken keresztül adja le a hőt.
A terasz kapcsolatos nappali, látszó fa gerendázattal, 3,1 méteres belmagassággal közel 30 nm. A nyílt rakterű kandalló, és a süllyesztett megvilágított polcok, egyedi hangulatot biztosítanak.
Mind az alsó, mind a felső szinten található fürdő, illetve különálló toalett is, így a reggeli gyors készülődés egy nagyobb családnál is biztosított. A konyha mellett ablakos, bepolcozott kamra található, ahol a hűtő is helyet kapott. A vételár részét képezi a konyha bútor a gépészettel, illetve a beépített szekrénysor az emeleten.
Az ingatlan mind tömegközlekedés, mind autós közlekedés szempontjából tökéletes helyen van. A gyártelepi vasútállomás kb.6-7 perc sétával (Budapest Nyugati-pályaudvar-Vác), az M2 autópálya 2-3 perc autóúttal elérhető.
Rövid sétával elérhetők az új Dunakeszi Diáknegyed középiskolái és létesítményei, de a közelben óvoda, általános iskola, és német nemzetiségi általános iskola is van, a hozzátartozó uszodával, melyet felnőttek is használhatnak.

Kikapcsolódásra a sportpálya (teniszpályákkal, focipályákkal-műfüves is, gördeszkapályával..) és a Duna közelsége nyújt lehetőséget a vízisportokkal, sétányával, szabadstrandjával, bicikli útjával, vendéglátó egységeivel, és a Katona-dombi nagy parkjával, játszóterével.
A művelődési ház kultúrális programjai, kiállításai, színházi előadásai, koncertjei, egész évben lehetőséget kínálnak a szórakozásra.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Várom hívását a hét bármely napján.
Képek