adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Veszprém megye, Veszprém 
Egry József utca 

Hivatkozási szám: 2816675
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2816675
Ingatlan adatai
Irányár: 47 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 887 037 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 54 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Veszprém IGAZÁN CSENDES, ZÖLDÖVEZETI részén található 3. emeleti lakás minden „porcikáját” kicserélték. Az összes fal hőszigetelt vakolattal újra lett vakolva, majd festve. A padlóburkolatok szintén megújultak. A TELJES VÍZVEZETÉK rendszert KICSERÉLTÉK. Az elektromos hálózatot szintén újjal váltották fel, minden helyiségben LEDES VILÁGÍTÁST szereltek be. A szobák mennyezetét gipszkartonnal borították, melyeket hőszigeteléssel is ellátták. A gázkonvektoros fűtés mellett a nappaliban HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA teszi komfortosabbá a mindennapokat évszaktól függetlenül.

   A fürdőben az elektromos törölköző szárító mellett, a WC-ben, a konyhában kiegészítésnek falra szerelt, hőfokszabályzós, légfúvós hősugárzót szereltek fel. Az ablakok hőszigetelt műanyagok, melyeket szúnyoghálóval és HŐSZIGETELT, ALUMÍNIUM, ELEKTROMOS REDŐNNYEL is elláttak. A melegvízről 1 éves gázbojler gondoskodik. A konyha MODERN, GÉPESÍTETT KONYHABÚTORT kapott. Az épületet KÍVÜLRŐL SZINTÉN HŐSZIGETELTÉK, a tetőt egy éve újították fel, a lépcsőházat a közelmúltban festették.

    A fenti műszaki tartalomnak, az alacsony (8 000,- Ft) közösköltségnek köszönhetően a lakás REZSIJE KÖNNYEDÉN 25 000,- FORINT ALATT tartható!

 A közelben karnyújtásnyira boltok, óvoda, iskola, buszmegálló mind-mind elérhető. Nézze meg az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  https://my.matterport.com/show/?m=o9dq6zTMB4j

       HÍVJON, hogy az Ön otthona legyen ez a NAGY ODAFIGYELÉSSEL FELÚJÍTOTT lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Csordás Ingatlan
Kapcsolattartó: Csordás János
Hirdető telefonszáma: +36 20 460-0796
Honlap:
 
Képek