adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, X.kerület 
 

Hivatkozási szám: 2703070
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2703070
Ingatlan adatai
Irányár: 325 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 736 961 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 441 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 5
Építés éve: 2008
Szintek száma: 3
Telekterület: 1 274 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Budapest X. kerületében az Óhegy park közelében eladóvá vált egy ritkán piacra kerülő és kiváló adottságokkal rendelkező családi ház.

Az 1274 m2-es összközműves  telekre a múl század 30-as éveiben  építettek egy polgári házat amit 2008-ban kibővítették, modernizálták  a mai formájára, de meghagyva a nagypolgári, impozáns jellegét.

2022-ben 30 db. 12 Kw-os napelem kerül fel a tetőre, ami még bővíthető a 15 kw-os inverternek köszönhetően.

A ház hivatalosan 360 m2, de a felső szinten a 81 m2-es billiárd szalon pluszban számolható. Igény esetén a beépítetlen 110 m2-es padlástéren további bővülési lehetőség is adott.

Az utcában elsétálva szinte nem is vesszük észre a házat, nem kapjuk fel a fejünket, de belépve rögtön elénk tárulnak a nagy terek és magával ragad egy érzés, hogy megérkeztünk, itthon vagyunk.

A földszinti lakótér központi tere a 47,7 m2-es  kandallós nappali az 52 m2-es teraszkapcsolatával.

A nappali folytatása a 32,5 m2-es étkező plusz a  minden modern géppel felszerelt konyha  található, ahonnan szintén adott a lehetőség a teraszra kijutni.

Ezen a lakószinten 4 db. hálószoba van még, amiből kettőnek saját gardróbszobája van. A szint, mind két végében egy-egy magas minőséggel kialakított zuhanyzóval vagy káddal ellátott fürdőszoba található.  De egy teljesen különálló W.C. is a vendégek részére lett kialakítva.

 Kényelmes lépcsőkön jutunk le vagy fel a következő szintre. Az alsó  156,5 m2 fél szuterén részen, ami akár lakhatásra is ideális, jelenleg az egészséget helyezték előtérbe a fitneszgépekkel, a finn szaunával egy gőzkabinnal és a jacuzzival együtt.

Itt található a dupla állású garázs is a kazánház és mosókonyha.

Egy ekkora házhoz és életérzéshez hozzátartoznak a  minőségi borok, aminek tárolására alakítottak ki egy kisebb bortároló helyiséget ahol akár pár baráttal az asztal körül beszélgetni is lehet.

Ha ez még mindig nem elég, akkor irány a legfelső szint, ahol 81 m2-en várja egy billiárd vagy egy pingpong parti ahol zavartalanul versenyezhet családja vagy barátai körében.

A  parkosított és kertészek által gondozott telken automata öntözőrendszer látja el a locsolás teendőit.

A téli hónapok fűtését hőszivattyú és gázkazán  a nyári meleg elviselését pedig a légkondicionáló berendezés  biztosítja. A fűtés átalányban 35 ezer Ft/hó. A ház rezsije maximum 100 ezer Ft/hó ami minden felmerülő költséget tartalmaz.

Minden ablak többrétegű műanyag és betörés gátló fóliával ellátott és Klöpli függönyökkel díszített.

A beltéri ajtók magas minőségűek, tömörfából készültek.

A szerelvények mindenhol Hangsrohe.

Az ár több bútort, berendezési tárgyat is tartalmaz amit személyes egyeztetés után lehet megbeszélni a tulajdonossal.

Kérem tekintse meg a virtuális sétát is, hogy ön  első körben „személyesen” valódi képet kapjon az ingatlanról. További információért vagy megtekintésért keressen bizalommal, akár hétvégén is.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Egylet.hu
Kapcsolattartó: Hranek Judit
Hirdető telefonszáma: +36 30 257-2156
Honlap:
 
Képek