adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, II.kerület, Remetekertváros - II/A 
 

Hivatkozási szám: X2613461
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2613461
Ingatlan adatai
Irányár: 157 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 747 619 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 210 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 4+1
Építés éve: 1985
Szintek száma: 3
Telekterület: 1 080 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 25 m2
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: biztonsági rács, riasztó, távfelügyelet
Részletes leírás
Budai elegancia, remetekertvárosi nyugalom!

Csendes utca gyér forgalommal, körbejárható háromszintes ház akár két külön lakrésszel, nagy kert rengeteg fával és cserjével, privát élettérrel.

Eladásra kínáljuk ezt a II. kerületi, 300 nöl-es telken elhelyezkedő családi házat, amely könnyedén belesimul a villanegyed jellegű városrészbe, miközben a külső szemlélők elől rejtve is marad, köszönhetően a jól átgondolt tervezésnek és nagyszerű elhelyezkedésnek, a körbeölelő, eltakaró természetnek.
A ház reprezentál, támogatja lakóinak polgári életét, alkotótevékenységét, miközben egyben marasztal is, megteremtve az ideális otthon-iroda együttes harmóniáját, és akár két generáció együttélését!

A ház középső szintjén, egy légtérben került kialakításra egy hatalmas nappali és egy szalon, avagy könyvtárszoba, valamint egy kis szintkülönbséggel az étkező. Innen nyílik üvegajtóval a konyha. Avatatlan szemek meg sem találják a szalonból nyíló, elegáns fürdőszobát. Két ajtón keresztül is kijuthatunk a remek panorámát adó erkélyre. A bejárathoz a kertből lépcső vezet fel egy tágas teraszra, amely ugyancsak helyet adhat a pihenésnek, meditációnak, vagy akár az ellenkezőjének, egy családi - baráti mini partinak.

A ház közepén lévő lépcső visz fel az emeletre és visz le az alsó szintre.

A felső szinten, tulajdonképpen a tetőtérben kapott helyet az erkélyes hálószoba, mellette külön fürdőszoba, gardrób, és egy vendégháló.

Az alsó szint a ház legnagyobb alapterületű, és a legtöbb lehetőséget magában hordozó része. A terasz alatt egy különálló lakrész került kialakításra hangulatos, igen jó hatásfokú kandallóval, saját fürdővel, saját, külön udvari bejárattal. A szint több helyiséggel rendelkezik, úgymint sima tárolókkal, mosókonyhával, kazánházzal. A legnagyobb helyiség eredetileg garázsnak készült, később a mennyezetig csempézett konyhává került átalakításra. Visszaalakítása, vagy két helyiséggé való átépítése bármikor lehetséges.

Az 1 ház - 2 lakótér megvalósul, mivel az alsó szint külön is funkcionálhat, így egy család két külön generációja is megtalálhatja a közös és mégis önálló életterét.
A budapesti, II. kerületi ingatlanpiaci környezetben vizsgálva, a méreteket és lehetőségeket számba véve ennek az ingatlannak a forgalmi értéke 200 Millió Ft felett van. A felújítási, javítási igények figyelembe vételével került megállapításra a jelenlegi kínálati ára, amely 157 Millió Ft. A hirdetésben szereplő képekből is kitűnik, a lakók már összepakoltak, felkészültek a költözésre, így a ház nagyon rövid időn belül birtokba vehető.

Ha egy tágas, világos, szép otthont szeretne, mely hű a budai hagyományokhoz, és amelyet öröm belakni, benne a nyugalmat megtalálni, akkor ez az a ház, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!
Képek