adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XVII.kerület, Rákoskert 
 

Hivatkozási szám: X2585562
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2585562
Ingatlan adatai
Irányár: 115 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 575 000 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 200 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 6
Építés éve: 2005
Szintek száma: 2
Telekterület: 722 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 46 m2
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: biztonsági ajtó, riasztó, öntözőrendszer
Részletes leírás
Rákoskert nyugalma és a család háza!

Csendes utca gyér forgalommal, körbejárható kétszintes ház saját kerttel, két autónak beállóval, és külső lejáratú pincével.

Eladásra kínáljuk ezt a rákoskerti saroktelken elhelyezkedő, 5 hálószobás családi házat, amely a maga nemében és kategóriájában kiemelkedő, köszönhetően a fiatalos, lendületes, életigenlő tervezés mellett a szülői gondoskodásnak is, amellyel helyet biztosítanak egy összetartó család közös élettere mellett gyermekeik önállósodásához is. A ház reprezentál, támogatja lakóinak közösségi életét, miközben egyben marasztal is, megteremtve az ideális otthon-munkahely együttes harmóniáját, és akár több generáció együttélését!

A ház földszintjén került kialakításra egy hatalmas nappali, egy légtérben a konyhával és a kert felé eső oldalon az étkezővel. A nagy légtérnek és a terasz felé nyíló teljes üvegfalnak köszönhetően a tér kitágul, amit külső folytatásként még a terasz is meghosszabbít. A szint utca felőli oldalán kapott helyet a szülői hálószoba, tágas fürdőszoba.

Az 1 ház - 2 lakótér megvalósul, mivel a belső lépcsőn megközelíthető emeleti szint a nagy közös előtérből nyíló fürdőszobával és két külön hálószobával a család külön generációjának biztosít otthont, miközben a nyitott légtérnek köszönhetően mégiscsak együtt tartja a famíliát.

A ház előteréből nyíló két szoba, lehet akár háló, akár irodahelyiség a vendégmosdóval külön egységet alkotva, mint 3. lakótér, hozzáadott értékként emeli az ingatlan kihasználhatóságát. Itt akár home-office munkahely, akár az idősebb korosztály lakrésze is kialakítható.

A házba való bejutás és a belső mozgás is akadálymentesíthető.

A ház gépészete többkörös, úgymint kombi gázcirkóval megoldott padló-, és radiátoros fűtés, a konyhában kiépítésre került villany-, és gáztűzhely is. Automata kerti öntözőrendszer külön kerti csapról, teljes körű riasztórendszer, hő-, és zajvédő nyílászárók.

Ha egy modern és tágas, világos, szép otthont szeretne, melyet öröm belakni, öröm a társasági életének helyet adni, és amit az idetelepített irodája okán munka, üzletkötés miatt a hétköznapokban sem szükséges elhagyni, akkor ez az a ház, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!
Képek