adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Veszprém megye, Balatonfüred 
 

Hivatkozási szám: 2584641
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2584641
Ingatlan adatai
Irányár: 139 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 55 915 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: 2 502 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
BALATONFÜREDEN LÉLEGZETELÁLLÍTÓ ÖRÖKPANORÁMÁVAL ELADÓ 2502 NM-ES TERÜLET

A város Bocsár dűlő részén kínáljuk eladásra ezt a területet, ahonnan talán a legszebb a kilátás a Balaton irányába, középen a Tihanyi félszigettel.

A terület 4 helyrajziszámon nyilván tartott: 2247 nm rét, 255 nm „kivett közforgalom elől el nem zárt magánút” Az építési szabályzat a következő beépíthetőséget engedélyezi : a terület 80 %-ának szőlőművelése mellett 3%, terepszint alatt 5%= 67,4 nm. (telekösszevonás után) . A megengedett építménymagasság: 3,5 m : Pince + földszint + tetőteres épület építhető, terepszint fölött kb. 75-80 m2 hasznos alapterület alakítható ki. Jelenleg 45 m2 alapterületű pincés ház jogerős építési engedélyével rendelkezik a telek. A villany bevezetésre került. Vezetékes víz az utcában elérhető. A terület sokáig aszfaltúton, az utolsó szakaszon murvás úton közelíthető meg. Füred központja 2,5 km-re, a Tagore sétány 10 perc autóúttal elérhető.

A Balaton északi partjának legjelentősebb, ezerarcú városa a gyógyvizéről, fürdőkultúrájáról korábban híressé vált Balatonfüred. A település értékei, turisztikai kínálata és programlehetőségei egyedülállók. Balatonfüred a „szőlő és bor nemzetközi városa” címmel is rendelkezik. A Száka-hegyi rész és az aszófői határig húzódó Bocsár-dűlő vegyes képet mutat, nyaralóházak és régebbi, átalakított épületek váltakoznak, szőlő a magasabb részeken elvétve akad. Nagyon szép telkek, ingatlanok vannak a környéken és csodás panoráma nyílik innen a Balaton irányába. A terület végében patak csörgedez….



Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

- megbízható ügyvédi háttér

- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése

- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése

- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook oldalunkat!

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Képek