adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XV.kerület, Újpalota 
 

Hivatkozási szám: 2563359
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2563359
Ingatlan adatai
Irányár: 25 800 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 548 936 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 47 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: -
Szobák száma: 1+1
Építés éve: -
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálok XV. ker. Újpalota Páskomliget utcában liftes 10 szintes panelházban 7. emeleti délnyugati tájolású 47 m2-es 1+1 fél szobás utcára néző házközponti fűtéses egybe WC – fürdőszobás lakás.



XV. kerületben a Páskomliget utcában eladó egy akár azonnal költözhető 7. emeleti világos lakás. Az ingatlan 47 m2 és tartozik még hozzá egy beépített előtér, ami 4.5 m2. Két külön bejáratú szoba, gardrobszoba, nagyméretű előszoba, konyha, fürdőszoba, wc.

A fűtésrendszer központi fűtés, korszerűsített új radiátorokkal és mérő-szabályozó rendszerrel. A bejárati ajtó, új, biztonsági rendszerű. A lépcsőház rendezett, a szomszédság csendes, kultúrált. A ház bejárati kapuját és feljáró lépcsőjét egy hónapja cserélték. Az egész ház anyagi helyzete rendezett, a közösképviselet rendben tartja a ház ügyeit.



Közös költség: 9 555 Ft/hó. (tartalmaz pincerész bérleti díjat is)



A közelben többféle bevásárlóközpont, iskola, óvoda található. A tömegközlekedés nagyon jó, 30 perc alatt elérhető a belváros.

A környék infrastruktúrája kiváló, közelben bevásárlási lehetőségek (Pólus Center, Ázsia Center, piac), gyógyszertár, házi orvos, iskola, óvoda.



Az ingatlan tehermentes.



Eladási ára: 25,8 millió Ft.

Bármilyen kérdés esetén keressen bizalommal.

Hétvégén is hívhat!
Képek