adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XVIII.kerület 
Csontváry Kosztka Tivadar utca 

Hivatkozási szám: X2507634
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2507634
Ingatlan adatai
Irányár: 26 790 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 505 472 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 53 m2
Fűtés: távfűtés, egyedi mérővel
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1+2
Építés éve: -
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: kaputelefon, klíma
Részletes leírás
XVIII.kerületben a Havanna lakótelepen kínálok megvételre egy 53 nm-es, világos ,felújított lakást, tíz emeletes panelház első emeletén.











Az ingatlanba lépve a tágas előtér fogad, melyben egy mennyezetig érő beépített gardrób kapott helyet, ami az ár részét képezi. Az eredetileg 1 + 2 félszobás lakást átalakították, az egyik kis szobát megszüntették, egybenyitották a konyhával és ezzel az ötletes megoldással egy étkezővel egy térben lévő nagyobb konyhává varázsolták, mely rögtön a lakásba lépve balra helyezkedik el. Az itt megtalálható beépített gépesített konyhabútor gáztűzhellyel, villanysütővel és elszívóval szintén mind az új tulajdonosra vár. Tovább haladva szemben található a fürdő és a WC külön helységben melyek falát egy picit előrébb hozták és a két helység közé díszítésként üvegtéglát építettek be. Innen balra nyílik a kisebb 12 nm-es szoba, jobbra pedig a 18 nm-es nappali. A nappaliból a beépített erkélyre léphetünk mely jelenleg dolgozószobaként funkcionál. A lakásban mindenhol méretre készített beépített bútorok vannak a hálószobában található egész falat betöltő tükrös gardróbszekrény és a nappaliban lévő szekrénysor is az ár részét képezi. A szobák, az előtér és a konyha ugyanolyan rusztikus stílusú parkettával, a fürdő és WC járólappal burkolt. A lakás melegét egyedi mérős távfűtés szolgáltatja melynek átalánydíja 12000 Ft. Két klíma is megtalálható a lakásban melyekkel nyáron a kívánt hőmérsékletűre hűthetjük a lakást. Négy vízóra került felszerelésre az ingatlanban így a közös költség 10000 Ft,mely a takarításon, biztosításon kívül a felújítási alapot is tartalmazza.











A lakást pár éve teljesen felújították, a már említett átalakításokon kívül az összes burkolatot kicserélték, a falakat lefestették. A fürdőben kád helyett masszázspaneles zuhanykabint építettek be. Felszerelésre került két klíma és a beépített bútorokat is akkor készítették. Panelprogram keretein belül a nyílászárókat és a fűtőtesteket is kicserélték, de a ház szigetelésére nem került sor.











A ház tiszta, rendezett jó a lakóközösség.











A környék infrastruktúrája és közlekedése kitűnő, mindenféle bevásárlási lehetőség adott a környéken. Sétatávolságra található Spar és Penny Market.Többféle busszal utazhatunk a kerületben / 93, 136 E, 194M, 236A /és Kőbánya -Kispest felé ahonnan a metróval könnyen tovább utazhatunk a belváros felé. Az autóval közlekedőknek a parkolás ingyenes.











Ha A XVIII. kerületben keres egy jó beosztású felújított lakást,ezt meg kell néznie!







Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérdése van,szívesen megtekintené a lakást,hívjon a hét bármely napján akár hétvégén is! Nézze meg és tegyen egy ajánlatot!



Amennyiben hitelre van szüksége díjmentes tanácsadással és ügyintézéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk!
Képek