adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Győr-Moson-Sopron megye, Győr 
 

Hivatkozási szám: 2470434
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2470434
Ingatlan adatai
Irányár: 39 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 448 276 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 87 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: átlagos
Szobák száma: 5
Építés éve: 1951
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Győr-Belváros egyik legszebb részén egy igazi polgári lakás eladó. A 87 m2-es lakás egy gyönyörű park melletti utcában található, s minden ami a mindennapi életben szükség lehet… boltok, buszmegálló, iskola … karnyújtásnyira található.
Az ingatlan átlagos, lakható állapotú , részben már felújított, de egy frissítő festés, illetve parketta lakkozás praktikus döntés lenne költözés előtt.
Tartozik hozzá egy kb. 6 nm-es pince tároló is, a felette lévő szinten egy cselédszoba, ami a szomszéd lakással közösen hasznosítható. Ezen felül nem a lakás része, de az épület közvetlen szomszédságában egy nagy méretű garázs is vásárolható az ingatlanhoz.
A fürdőszoba és wc szinte újszerűnek mondható, a fűtés rendszer most kapott egy korszerű kondenzációs kazánt. Az ablakok már korszerű műanyagra lettek cserélve. A szobák hagyományos parkettásak, az egyéb helyiségek járólaposak.
Az ingatlan lakásként, illetve befektetésként is nagyon jó lehetőség. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.
Képek