adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Békés megye, Gyomaendrőd 
 

Hivatkozási szám: 2466982
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2466982
Ingatlan adatai
Irányár: 16 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 196 512 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 86 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Telekterület: 594 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: hőszigetelés, amerikai konyha, redőny
Részletes leírás
Kizárólag a Turbo 360 Ingatlan kínálatában!

HORGÁSZOK, VÍZI SPORT KEDVELŐK, VÁLLALKOZÓK, FIGYELMÉBE!

Gyomaendrőd egyik közkedvelt helyén, kiváló infrastruktúrával kínálunk SÜRGŐSEN eladásra egy 86 nm alapterületű házat, beépíthető tetőtérrel, 594 nm es telken!

Az ingatlan AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES, EGY TULAJDONOSTÓL eladó!

Gyomaendrőd CSENDES, NYUGODT alföldi város Magyarország délkeleti részén Békés megyében. Egyben Magyarország 8. LEGNAGYOBB települése, 303,94 km2. Az országban EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉSZETI és KULTURÁLIS ÉRTÉKEINEK köszönhetően egyre több turista keresi fel nyaranta a 17 ezer lakosú települést. A református Gyoma és a katolikus Endrőd 1982-ben Gyomaendrőd néven egyesült, majd 1989-ben nyilvánították várossá. Az ORSZÁG LEGTISZTÁBB VIZŰ folyójaként ismert HÁRMAS-KÖRÖS bal partján fekszik, mely a HORGÁSZOK és a VÍZI SPORTOK kedvelőinek paradicsoma. Napjainkban legközismertebb városunk a KAJAK KENU SPORTÁGBAN ELÉRT SIKEREIRŐL. Kiváló képességű versenyzőket, edzőket nevelnek ki, akik nemzetközi szinten is KIVÁLÓ EREDMÉNYEKET ÉRNEK EL.

A BUDAPESTTŐL 160 km-re FEKVŐ város elérhető autóval a 46-os főközlekedési útvonalon Mezőtúr és Mezőberény felől, illetve a 44-es számú főútról Szarvas és Kondoros felől, valamint a 4-es főútról Kisújszállás – Dévaványa irányból.

Gyoma vasútállomás a Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza-vasútvonal és a Körösnagyharsány–Vésztő–Gyoma-vasútvonal csatlakozó vasútállomása.

Az ingatlan a HÁRMAS-KÖRÖSTŐL pár száz méterre található. 200 méter a NEMZETI PARK, ( a gát, ártér, körös-part területe), egyedi növény és állatvilággal. GOMBÁSZOKNAK egész évben KIVÁLÓ GOMBALELŐHELY. A KÖRBEJÁRHATÓ épület ENDRŐD VÁROS KÖZPONTTÓL 8-10 PERC SÉTÁRA TALÁLHATÓ! A ház aszfaltozott út mellett helyezkedik el, összkomfortos, a telek összközműves. EXTRA: 2019-ben készült KÜLSŐ TRAPÉZLEMEZ KERÍTÉS, TOLÓAJTÓS NAGYKAPUVAL, (költsége 600 e Ft) Autóknak 2 KOCSI beállós GARÁZS épült. NYEREGTETŐS, SZILIKÁT TÉGLA ÉPÜLET, külső falakon + 10 cm es HUNGAROCELL SZIGETELÉS, + 2014-ben került rá a NEMES VAKOLAT. TETŐTÉR BEÉPÍTHETŐ. 2010-ben a TETŐ is TELJES KÖRŰEN felújításra került, tetőléceken MÁZAS CSERÉP, cserepek alatt párafogó fólia és kőzetgyapot. Fűtést GÁZKONVEKTOR, MELEG VIZET GÁZBOYLER biztosítja. Az épület 2012-ben belülről is teljes felújításon esett át. Többek között új MŰANYAG nyílászárók kerültek beépítésre. +REDŐNY (kívül faerezetes, belül fehér), SZÚNYOGHÁLÓ van. A BEJÁRATI AJTÓ viszont FA, BITONSÁGI és HŐSZIGETELT. VÍZ, SZENNYVÍZCSÖVEK szintén cserélve. Villanyvezetékek áthúzva, falban RÉZ VEZETÉKEK. Burkolatok: szobákban: laminált parketta, festett, glettelt falak. Fürdő, WC, konyha +járólap, csempe. Fürdőben és konyhában is páraelszívó működik, tűzhely: felül gáz,alsó része LÉGKEVERÉSES VILLANY SÜTŐVEL. BÚTORZAT KÜLÖN MEGEGYEZÉS SZERINT MARADHAT! Külön VILLANYÓRA, VÍZÓRA, GÁZÓRA van. További EXTRA (a garázson kívül) + 50 nm-es ALSÓ ÉPÜLET, melyben VÍZ és VILLANY is bevezetve. KIVÁLÓ LEHETŐSÉG VÁLLALKOZÓKNAK, műhely, szolgáltatás stb. kialakítására! Kert füvesített, dísznövényzet: fenyő, selyemakác. Gyümölcsfák: alma, körte, dió, meggy, szilva, sárgabarack. Internet, telefon, kábel tv szolgáltató: UPC. Kiváló infrastruktúra: Élelmiszer bolt, Ügyelet 5 perc gyalog, Posta, Orvosi rendelő,Gyógyszertár, LIDL, Piac, Bank, Szolgáltatók stb 8-10 percre. Művelődési ház, bölcsődse, óvoda, iskolák, középiskola. HELYIJÁRAT , Távolsági buszok ( Szeged, Debrecen, Békéscsaba) az ingatlantól 8 percre. Igényesen kialakított Szabad Strand holtág mellett 10 percre!

Az ERZSÉBET LIGET szépen parkosított környezetében található a VÁROS TERMÁLFÜRDŐJE , melynek értékes GYÓGYVIZE számos betegség gyógyítására alkalmas. A 2003-ban teljesen felújításra kerülő Liget Fürdő 62 Celsius-fokos vizét 1960-ban gyógyvízzé nyilvánította az Egészségügyi Minisztérium. A gyógyvíz orvosilag igazoltan jó hatású az idült reumatikus, köszvényes bántalmak, az isiász, az izom- és idegfájdalmak ellen. A fürdő kiegészítő felújítására most is pályázatot nyert a város.

Többek között a környéken több ezer hektáron több VADÁSZTÁRSASÁG is MŰKÖDIK. Jellemző vadfajok: nyúl, őz, fácán, róka, vadkacsa. Ezen sportág kedvelői a környező országokból számtalanszor keresik fel városunkat.

Újabb vállalkozások és munkavállalóknak fontos információk:

Jelen pillanatban az itt élők megélhetését a fejlődő mezőgazdasági és egyéni vállalkozások biztosítják, de megtalálható a cipő és nyomdaipar, valamint számos egyéb területen így faiparban, élelmiszer feldolgozó iparban, kiskereskedelemben, számtalan szolgáltatásban is található vállalkozás.

Az országban, de EURÓPÁBAN is egyre RITKÁBBAN találunk olyan ÉRINTETLEN, sajátos hangulatú alföldi TÁJAT, HALAKKAL teli holtágakat,(16 holtág) olyan folyóparti ártereket, ahol országos, sőt NEMZETKÖZI JELENTŐSÉGŰ NÖVÉNY- és ÁLLATVILÁG található. A Hármas-Körös, valamint több mint kétezer hektáros hullámtere TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET! A festői partszakaszokkal, füzesekkel kísért holtágak FÜRDÉSRE, HORGÁSZATRA és VÍZI SPORTOKRA csábítják a látogatókat. A ROMANTIKUS ÁRTÉRI ERDŐK, LIGETEK, VÍZPARTOK VALÓDI PIHENÉST kínálnak mind AZ ITT ÉLŐKNEK mind a természetkedvelő turistáknak.

Többek között itt található a Kner Nyomdaipari Múzeum, az ORSZÁG EGYETLEN ilyen jellegű ipartörténeti gyűjteménye. Európa szerte is ismert a Sóczó Elek tulajdonában lévő Motorkerékpár Múzeum, ahol mintegy 180 restaurált jármű látható. A művészetkedvelők a városi képtárban találkozhatnak a városhoz kötődő alkotók műveivel. Az Endrődi Tájház épületében a korabeli parasztbútorzattal és más tárgyi emlékkel találkozhatunk.

A ház kiváló lehetőség fiataloknak és időseknek egyaránt, valamint BEFEKTETÉSNEK is kiválóan alkalmas!

További információkért HÉTVÉGÉN is HÍVJON bizalommal!

DÍJMENTES HITEL ELŐ MINŐSÍTÉS, JELZÁLOGHITEL, CSOK, Babaváró kölcsön, LTP (Erste, Fundamenta) ügyintézés!

Bank független szakértőink 13 banki partnert tudnak versenyeztetni, így az Ön számára a legkedvezőbb megoldást tudják kínálni.
Képek