adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Győr-Moson-Sopron megye, Győr 
 

Hivatkozási szám: 2462623
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2462623
Ingatlan adatai
Irányár: 34 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 505 797 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 69 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 2021
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Győr-Szabadhegy egyik csendes részén kínálom eladásra, modern társasház 1 emeletén, nappali + 1 szobás + galériás, 69 m2-es erkélyes és tetőteraszos lakást.

A lakóparkban különböző méretű és elosztású lakásokat kínálunk nappali + 1 szobástól egészen a nappali + 3 szobásig.
A jelen hirdetésben jelölt lakáson túl további, más elrendezésű és méretű lakások is elérhetőek a projektben, a lakások 2022-ben kerülnek átadásra, emelt szintű fűtés kész állapotban, de igény esetén kulcsra kész befejezésre is van lehetőség.

A változatos méretű és alaprajzú lakás típusok között az első lakást kereső fiatalok a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni kívánó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárolni kívánók is megtalálhatják álmaik otthonát.

Az átgondolt alaprajzi kialakításon túl a felhasznált anyagok minősége valamint a természetes megvilágítás kiemelt figyelmet kapott, az otthonokhoz jól használható erkélyek, a felső szinten tetőteraszok épülnek.

A korszerű műszaki megoldásoknak és egyedi homlokzati látvány elemeknek köszönhetően, egy valóban értékálló és stílusos épület valósul meg.

A gazdaságosan üzemeltethető fűtő rendszerek és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.

A társasház teremgarázsában parkolóhely megvásárolható ára 2.400.000 Ft illetve kocsibeálló melynek ára 1.200.000 Ft, ezenfelül tároló helyiségekkel igyekszünk még komfortosabbá tenni új lakóink életét.
A társasház környéke csendes, zöld növényekkel és fákkal övezett.

Az ár nettó emelt szintű fűtés kész állapotra vonatkozik.

A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben: iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, buszmegálló, bevásárló egység megtalálható.

További kérdés esetén állok rendelkezésére!Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
Teljes körű ügyintézéssel - ügyvéd, bank-semleges hiteltanácsadással, biztosítás, CSOK, babaváró - állunk rendelkezésére!
Képek