adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Ráckeve 
Angyali sziget 

Hivatkozási szám: 2440485
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2440485
Ingatlan adatai
Irányár: 9 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 396 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 25 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: -
Szobák száma: 1
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 619 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Nyaraló stéghasználattal Ráckevén a Duna közelében eladó

Eladó Ráckevén, a Duna partjától 2 perc sétára, 619 m2-es gondozott tündérkertben ez a nyaraló, stéggel, csónakkal, az Angyali szigeten, ámulatba ejtő környezetben.



Stég

Az ingatlanhoz 1/3 rész tulajdonjoggal tartozik egy stabil, jó állapotú stég is, mely szintén az árban van. A stég 2/3 részben a közvetlen telekszomszédé.



Az Angyali sziget a Duna egyik ékköve, földi paradicsom azok számára, akiknek a nyugalom elsődleges és szeretik a természet közelségét! Itt ugyanis nincs autó, vagy motorforgalom, nincs szmog. A sziget csak csónakkal közelíthető meg. A személy szállító RÉV egész évben menetrend szerint közlekedik.



Épület

A beton alapra épült Erdért faház ház lakóterülete 25 m2, továbbá 20 m2 fedett terasza is van, amelyről a gyönyörű növényekkel teli gondozott kertet is belátni.



A házikóba az “L” alakú fedett teraszról (20 m2) léphetünk be, a szobába (16,5 m2) érkezve. A szoba ablakai a fedett terasz két szárnyára nyílnak, a sötétítést zsalugáterek biztosítják. A padlózat kerámia járólappal van burkolva.



A szoba mellett van kialakítva a konyha (5 m2), az ablak szintén a teraszra nyílik. A padlóburkolat itt is járólap.



A fürdőszoba (3,5 m2), – melyben zuhanyzó, wc és kézmosó is elfér – a konyha felől nyílik. Padlózata hidegburkolatot kapott. Ennek a helyiségnek is van ablaka, így a természetes szellőzés és fény itt is biztosított.



Főbb jellemzők:



- Duna part 2-3 perc sétára

- STÉG tulajdon a vételárban (1/3 rész)

- Csónak a vételárban (állapotának felülvizsgálata indokolt)

- Fúrt kút van

- Szennyvízcsatorna telken belül

- Épületvillamosság közüzemi hálózatról

- A meleg vizet elektromos bojler adja

- Nyílászárók: fa szerkezetű

- A háztető hullámpala fedést kapott, az ereszcsatorna kiépítve

- Belmagasság: 2,3 m



Duna: horgászás, fürdés, csónakázás

A ráckevei Angyali sziget a Duna egyik ékköve. Vízi madarakkal teli, gyönyörű táj, könnyed és csendes csónakázásra és a természet megfigyelésére idilli környezet.



A Duna óriási élmény a vizet és fürdőzést szerető családoknak, pároknak, vagy idősebbeknek egyaránt, valamint egyedülálló horgászparadicsom a több szigettel tarkított Duna-ágon.



Udvar / Kert

A Duna partjáról 2 perc sétával lehet a kertbe érni.



Gondozott fenyők és tuják ölelésében találhatjuk ezt a tündérkertet, ahol finom illat, madárcsicsergés fogadja az érkezőt.



A telek tökéletesen alkalmas a közös sütögetésre, bográcsozásra, grillezésre és pihenésre, napozásra, kikapcsolódásra egyaránt.



Kerítés a telek minden oldalán van, így gyermekes család számára is tökéletes, valamint kutyával is nyugodtan lehet itt nyaralni.



A képek között nyári és jelenlegi képeket is közzé tettünk.



Terasz

A járólappal burkolt, fedett teraszról (20 m2) az egész kertet belátni, így erős napsütésben, vagy csapadékos időben is élvezetes a szabadban tartózkodni.



Családi-baráti kerti party alkalmával is tökéletes, kültéri étkezőnek is kiváló.



Tároló

A faház mögött egy kb. 2 m x 3 m méretű, előregyártott tároló is van, mely kiválóan alkalmas a szerszámok, kerti eszközök tárolására.



Környék

Ráckeve belvárosa egy könnyed csónakázással elérhető, kikötve például a méltán híres ráckevei “csónakos” piacon, ahonnan az üzletek is könnyedén megközelíthetők.



A kiskunlacházi parton a gépkocsit díjmentesen parkolhatja, igény esetén pedig pár perc alatt Kiskunlacházán, vagy Ráckeve belvárosában lehet.



Ráckeve járási központ, tehát orvosi szakrendelők, gyermekrendelő, rendőrség, tűzoltóság, mentőszolgálat, Kormányablak, Bíróság, Földhivatal is van.



Közlekedés

Az Angyali sziget és a part között egész évben, menetrend szerint közlekedő RÉV nyújt mindenkor kényelmes megközelítést. Ráckevén menetrend szerint közlekedő távolsági buszok teszik lehetővé a környező településekre és Budapestre jutást. A HÉV pedig szintén Budapestig közlekedik, az Angyali szigethez is van megállója.







Jöjjön, nézzük meg együtt!



Várjuk jelentkezését akkor is, ha eladó, vagy kiadó ingatlana van, vagy banki hitelre lenne szüksége a kívánt ingatlan megvásárlásához. A Classingatlan magas színvonalon képviseli az Ön érdekeit.



Hétvégén is várjuk hívását.

06 70 94 888 04
Képek