adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, XIII.kerület, Angyalföld 
Zsinór utca 

Hivatkozási szám: 2411653
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2411653
Ingatlan adatai
Irányár: 56 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 932 787 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 61 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 2021
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó prémium minőségű okosotthonok a legkorszerűbb hőszivattyús rendszerrel, a 13. kerületben. A környék legjobban felszerelt, kényelmi extrákkal megépített újépítésű lakásait kiváló ár/érték arányban kínáljuk, a 38nm-es garzonlakásoktól, a 95 nm-es Penthouse-ig!



Az első emeleti 10 db lakás úgynevezett mintalakás, változatos és minőségi burkolatokkal, beltéri ajtókkal megtekinthető, melyek 2021. év 2. negyedévére elkészülnek. Az AA energetikai besorolású épületben, a legkorszerűbb technológiák kerülnek beépítésre. Többek között:



CHAMELEON okosotthon rendszer

Melynek segítségével napszaknak és élethelyzetnek megfelelően távolról vezérelhető, illetve előre programozhatja motoros alumínium redőnyeit, továbbá a HELYSÉGENKÉNTI hűtés-fűtés IGÉNY SZERINT szabályozható, akár előre programozva. De tovább bővíthető akár a világítás is, melynek az előkészítése kiépítésre került. Az okosotthon automatikusan alkalmazkodik lakóihoz és felhasználja az időjárási körülményeket, így hozzájárul a ház energiatakarékos működtetéséhez. Télen a termosztát beállítható az okostelefonról is, amely által csökkenthető a fűtési költség, ha napközben nem tartózkodunk otthon. A nap energiáját is a helyiségek fűtésére hasznosíthatjuk. Azonban este automatikusan lezáródnak a redőnyök, így plusz hőszigetelő hatásukat kihasználva elkerüljük a nyílászárón keresztüli nem kívánt hőveszteséget, kevesebb energia szükséges a kellemes hőmérséklet megteremtéséhez. Nyáron a zárt árnyékolók megakadályozzák a helyiségek felmelegedését, nincs szükség a klíma egész napos használatára. Éjszaka a redőnyök, vagy az ablak szellőztetési pozíciója lehetővé teszi a hűvös levegő beáramlását. A külső érzékelőknek köszönhetően a ház automatikusan működik. Ha hirtelen vihar kerekedik, a napellenző visszahúzódik és az ablakok bezáródnak. A természetes és a mesterséges világítás tökéletes összhangban variálható az ott lakók igényeit figyelembe véve. Az okos telefonról küldött parancs végrehajtásáról mindig visszajelzés érkezik, így mindig biztosak lehetünk, hogy például az ajtó, vagy a kapu bezárt.



Hőszivattyú rendszer:

Biztosítja a lakások hűtését és fűtését is egyaránt, hőmennyiség mérővel ellátva. Nem szennyezi a környezetet, ez által 40%-ot megtakaríthatunk az energia költségekben. Hővisszanyerő szellőztetés biztosítja a lakások folyamatos légcseréjét. A használati meleg víz előállítását gázkazán állítja elő. Lakásonként hideg víz mérő és meleg víz mérő beépítésével, hogy mindenki annyit fizessen amennyit fogyaszt.



REHAU mennyezet fűtés:

Ennél a fűtési technológiánál a mennyezetre kerül a fűtő panel. Láthatatlan a fűtőtest a mennyezetben - nem látszik, csak fűt. A működése során ez sugárzó hőt biztosít, mely az ablakon besütő napsütés érzetét kelti, csak a fényhatás nélkül. Higiéniai előnyei is vannak: nem keletkezik említésre méltó légmozgás és így a porszemek és más szennyeződések nem kavarognak a levegőben. Lehetőség van arra is, hogy nyáron a rendszert hűtésre is használjuk. A felülethűtés a létező legkomfortosabb formája a légkondicionálásnak, ugyanis nincs légmozgás, huzathatás, nincs ventilátor, csendes, korszerű és kényelmes. Az energiatakarékos rendszerek önmagukban is környezetbarátnak mondhatók, hiszen \"takarékoskodnak\" a föld fosszilis energiakészletével, és alacsonyabb károsanyag kibocsátást vonnak maguk után.
Képek