adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Budapest, II.kerület, Máriaremete 
 

Hivatkozási szám: 2411461
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2411461
Ingatlan adatai
Irányár: 188 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 626 667 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 300 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 7+1
Építés éve: 1988
Szintek száma: 2
Telekterület: 834 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: amerikai konyha
Részletes leírás
Elegáns családi ház kitűnő környéken!



Budapest II. kerületében, Máriaremete egyik kedvelt utcájában, a Náncsi néni vendéglő környékén sík utcában önálló családi ház eladó.



A ház K-Ny-i tengelyen való elhelyezkedésének köszönhetően napfényes, ablakaiból pedig szép panoráma nyílik a környékre. A nappali felett további bevilágító ablaknak köszönhetően pedig a nappali minden évszakban kifejezetten világos.



A 2 szintes ház közel 300 nm-es, összesen 7 szobával, 3 fürdővel és egy külön wc-vel, 2 állásos garázzsal, egy nagy tetőtéri (hobbi/játszó)szobával, valamint egy erkéllyel és egy csendes, intim terasszal rendelkezik.

A felső szinten található összesen 3 hálószoba, melyből a tágas szülői hálószobával közvetlen összeköttetésben álló, nagy méretű fürdőszoba kifejezetten a kényelmet szolgálja.

Az alsó szinten a két állásos garázs, háztartási helyiség és 2 szoba található, melyek vendégszobának, hobbiszobának, vagy bármi más tevékenységre kiválóan megfelelnek. Az egyik szoba saját fürdővel és wc-vel felszerelt, közvetlen kertkapcsolattal, így akár külön lakrészként is használható.

Az ingatlan 2016-ban teljes körű felújításon esett át, melynek során kiváló minőségű nyílászárók, burkolatok, konyhabútor gépekkel és négykamerás online biztonsági rendszer került beépítésre.

A kert a lejtős terepi adottságok ellenére remek kialakítású, nagy, sík terasz, gondosan ápolt növényzet teszi barátságossá. A kert alkalmas a későbbiekben egy medence, vagy kerti tó kialakítására is.



Automata kapu, elektromos garázskapuval felszerelt garázs, víztisztító gép, több autó számára alkalmas kerti beálló tartozik még az ingatlanhoz. Fűtése gáz cirkó melegvíz tárolóval.



A ház kialakítása alkalmassá teszi akár két generáció kényelmes együttélésére is.
Képek