adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Jász-Nagykun-Szolnok megye, Tiszaderzs 
5243 Tiszaderzs 

Hivatkozási szám: 2411453
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2411453
Ingatlan adatai
Irányár: 11 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 158 667 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 75 m2
Fűtés: gáz
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 127 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: redőny
Részletes leírás
Felújított, garázzsal rendelkező családi ház eladó



Csend és nyugalom várja vízpart közelében! Tiszaderzsen, a Tisza-tó kedves kis településén vált eladóvá, ez a rendkívül hangulatos 2 hálószobás 75 m2-es családi ház nagy melléképülettel, garázzsal, igényesen kialakított udvarral. A frekventált, központi részen elhelyezkedő ingatlan ideális állandó lakhatásra, ugyanakkor nyaralónak is tökéletes!



Épület/Műszaki adatok



A felújított, vegyes (vályog/tégla) falazatú ház beton alapra, cserép tetővel épült. A tető szigetelést kapott, új hőszigetelt fa nyílászárókkal rendelkezik.



Közművek: áram / víz / gáz



Fűtéséről és meleg vízellátásáról modern gáz kombi cirkó gondoskodik, valamint kiegészítő fűtésként a nappaliban található cserépkályha is rendelkezésre áll.



A 75 m2 hasznos lakóterű, két bejárattal is rendelkező ház helyiségei:



- Fedett terasz (12 m2)

- Előszoba (12 m2)

- Fürdőszoba (5 m2)

- 2 nagy méretű hálószoba (18 m2, 18 m2)

- Konyha (4 m2)

- Nappali/ebédlő (12 m2)



Udvar/kert



A körbekerített, hangulatosan kiépített és dísznövényekkel beültetett 1127 m2-es telek, ideális helyszíne a családi összejöveteleknek, kerti partiknak. A részben térkövezett és gyepesített udvaron kerti csap, nagy garázs (14 m2), műhely/tároló (13, 16, 12 m2) is található.



Környék



Tiszaderzs idilli és nyugodt falu, a településen boltok, horgászbolt, sportcsarnok, orvosi rendelő található. A 3km-re található kikötő és parti horgászhelyek aszfaltozott úton megközelíthetőek, ahol büfé, kemping is várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Tisza-tó a vízparti üdülések, a vízi sportok és a horgászat paradicsoma. A környék és önmagában a csodálatos élővilágú tó számos szórakozási lehetőséget biztosít, mind a pihenni, mind az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Közeli nagyobb települések: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag, valamint a 8km-re található Abádszalók, ahol népszerű szabad-vízi strand, Penny áruház, éttermek találhatóak.



Ajánlom mindazoknak, akik kiszabadulnának a városi stresszből és késztetést éreznek arra, hogy visszavonuljanak egy csendes, nyugodt környezetbe, akár hétvégékre nyaralóként, akár végleg, állandó otthonnak.



Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, várom hívását akár hétvégén is! További kérdéseire is készséggel válaszolok! 06-30/994 5315
Képek