adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Hajdú-Bihar megye, Hajdúszoboszló 
 

Hivatkozási szám: 2411451
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2411451
Ingatlan adatai
Irányár: 8 800 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 231 579 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 38 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Telekterület: 200 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó egy 38m2-es, kétszintes nyaraló Hajdúszoboszlón, a Keleti-Főcsatorna Kabai szakaszán.



Eladó a Keleti-Főcsatorna Kabai szakaszán egy 38m2-es, beton alapra téglából épült, hullámpala tetővel rendelkező nyaraló. A felső szinten egy, az alsó szinten két kisebb szoba (az egyik befejezésre vár) és egy zuhanyzóval és wc-vel rendelkező fürdőszoba található.



A ház egy 12 m2-es fedett teraszon túl fedett kocsibeállóval is rendelkezik.



A ház nem hőszigetelt, régi típusú fa nyílászárókkal felszerelt. A meleg vizet villanybojler biztosítja, a fűtés jelenleg hősugárzókkal megoldott.



Gáz és csatorna nincs, áram viszont bevezetve.

Az ingatlanhoz közös használatú stég is tartozik.



A 200 m2-es telek gondozott, gyümölcsfával (meggy) és virágokkal beültetett, a ház előtt szintén gyümölcsfák, termő dió-, és cseresznye színesíti a területet. valamint 60 m-es fúrt kút került kialakításra, amely ivóvíz minőségű vízzel szolgál az új tulajdonos számára.



A környéken 1,5 km-re található a szoboszlói TESCO, Aldi, a központ autóval 8 perc, biciklivel 20 perc alatt megközelíthető.



Az ingatlan tehermentes, „örökölhető bérlemény” a Tiszai Vízügyi Igazgatósághoz tartozik, a vételár megfizetése esetén pár napon belül birtokba vehető, téli ott lakásra minimális ráfordítással azonnal alkalmas.





Várjuk hívását akár hétvégén is.



Keressen bennünket bizalommal akkor is ha eladó ingatlanát szeretné értékesíteni. Tapasztalt, hatékony, csapatunk örömmel áll a rendelkezésére.



A Házözön ingatlaniroda 10 millió forint alatti ingatlanoknál 100.000. Ft, míg 10 millió Ft feletti ingatlanoknál 1 %-os jutalékért segíti értékesíteni ingatlanját az ország minden pontján.

Válasszon bennünket, ezzel időt és pénzt spórolva meg magának. Közel 60 hirdetési ponton hirdetjük az eladásra szánt ingatlanját.



Előszűrést végzünk az érdeklődőknél, biztonságossá téve ezzel a megtekintést, továbbá Önhöz már nem jutnak el az ingatlan turisták, az albérlet keresők, a részletre vásárlók.



Keressen bennünket bizalommal a hét minden napján. 0670 418 8817
Képek