adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Ráckeve 
Ráckeve Csendes köz 

Hivatkozási szám: 2410681
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2410681
Ingatlan adatai
Irányár: 12 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 302 093 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 43 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: -
Szobák száma: 1+1
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 490 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
A Somlyó szigeten, Ráckevén eladó ez az állandó lakhatásra is alkalmas, hőszigetelt nyaraló, szép és nyugodt környezetben, a Dömsödi-Holt -Duna partjától pár lépésre és a Ráckevei-Duna partjától pár perc sétára, 490 m2-es telken!



A belterületen elhelyezkedő kivett hétvégi ház + udvar besorolású ingatlan tehermentes és akár teljes berendezéssel együtt is birtokba vehető.



Épület

A kerten belül körbejárható faház falazata duplán hőszigetelt, valamint a mennyezet is hőszigetelt. A tető hullámpala fedést kapott, ereszcsatornával.



A házikóba egy kétszárnyú ajtón léphetünk be és egy beépített teraszra (16) érkezünk, mely tökéletes nappalinak és étkezőnek egyaránt.



Egyedi a kialakítása, hiszen rendkívüli hangulatot áraszt, ahogyan a gyönyörű platán fa törzse bekerült a helyiségbe. A hatalmas fa lombkoronája pedig árnyékot ad a háznak, mindemellett meghagyva a minden irányból érkező természetes fényt.



A beépített teraszról két lépcsőt lépve egy előtérbe (6 m2) érkezünk, melynek természetes fényét a két végén lévő ablakok biztosítják. A padlózat burkolata itt kerámia járólap.



Az előtér végében van a főzőfülke (3 m2), melynek nagyméretű ablakai a kertkapu felé, valamint a terasz/nappali helyiségbe néznek. A konyhában palackos gáztűzhely van, valamint mosogató. A főzőfülkében szintén hidegburkolat van a padlón.



Az előtérből harmonika ajtóval nyílik a wc (2 m2), melyben kézmosó is van. A helyiségnek szintén van ablaka, így a természetes szellőzés biztosított.



Az előtérből szintén harmonika ajtó léphetünk a szobába (9 m2), ez a helyiség azonos légteret alkot a hálóval (6 m2), a padlózat itt laminált parketta. A háló ablaka szintén a kapubejárat felé néz. A hűtő-fűtő klíma beltéri egysége is ebben a légtérben van.



A zuhanyfülke (1,5 m2) a szobából nyílik, de természetesen alakítható, hiszen könnyűszerkezetes a falazat. Itt is harmonika ajtó szeparál.



Főbb jellemzők:

- Csatorna van (de jelenleg nincs rácsatlakozva a szolgáltatásra)

- Vezetékes víz van

- Vezetékes gáz a szomszéd utcában van

- Épületvillamosság: elektromos ellátás közüzemi hálózatról (230V, 25A)

- Nyílászárók: fa szerkezetű dupla üveges

- A tető hullámpala fedést kapott, az ereszcsatorna kiépítve

- A meleg-vizet villanybojler nyújtja

- Klíma van (hűtő-fűtő)



Duna

A nyaraló pár lépésre van a Dömsödi-Holt -Duna partjától, ahol kiválóan lehet horgászni, csendes környezetben, párját ritkító panorámában.



A telek a Ráckevei-Duna partjától is csak pár perc sétára van.



A Kis-Duna ezen szakaszának vízállása szabályozott, így árvíztől nem kell tartani, a partszakasz tökéletes a fürdőzésre.



A ráckevei Duna a horgászok paradicsoma, így pecásoknak is ideális a nagy fogásokra!



Udvar / Kert

A tujával, fenyővel ékesített kert kerítése minden oldalon ki van építve.



A telek – 490 m2 területének köszönhetően – tökéletesen alkalmas a közös sütögetésre, pihenésre, napozásra, kikapcsolódásra, turbékolásra.



Akár virágoskert, konyhakert kialakítására is van lehetőség, valamint az épület további bővítésére is.



Parkolás

Autóval a kertbe be lehet állni, akár több személygépkocsi is kényelmesen elfér.



Környék

Ráckeve belvárosa autóval 8-10 perc. Így az üzletek, pékségek, szupermarketek, szakrendelők, gyógyszertárak is könnyedén megközelíthetők, ahogyan a méltán híres ráckevei “csónakos” piac is.



Ráckeve járási központ, tehát Kormányablak, Bíróság, Földhivatal is van, így a hivatalos ügyek intézése helyben történhet.



Dömsöd központjába autóval, kerékpárral pár perc, gyalog 15-20 perc eljutni.







Jöjjön, nézzük meg együtt!



Várjuk jelentkezését akkor is, ha eladó, vagy kiadó ingatlana van, vagy banki hitelre lenne szüksége a kívánt ingatlan megvásárlásához. A Classingatlan magas színvonalon képviseli az Ön érdekeit.



Hétvégén is várjuk hívását.

06 70/94-888-04
Képek