adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Ráckeve 
Ráckeve, Angyali sziget 

Hivatkozási szám: 2407374
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/2407374
Ingatlan adatai
Irányár: 14 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 280 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: -
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2+1
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 407 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ráckevén nyaraló stéggel a Duna közelében eladó



Ráckevén, ámulatba ejtő környezetben, a Duna partjától fél perces sétára, az Angyali szigeten eladó ez a nyaraló fedett teraszokkal, 2 hálószobával, étkezős-nappalival, konyhával, fürdőszobával.



Az Angyali sziget a Duna egyik ékköve, földi paradicsom azok számára, akiknek a nyugalom elsődleges és szeretik a természet közelségét! Itt ugyanis nincs autó, vagy motorforgalom, nincs szmog. A sziget csak csónakkal közelíthető meg. A személy szállító RÉV egész évben menetrend szerint közlekedik.



A kiskunlacházi oldalon a csónak kikötésére és az autó parkolására is díjmentesen van lehetőség.



Épület

A beton alapra téglából és Ytong falazóelemekből épült, zsindellyel fedett ház hasznos lakóterülete 50 m2, továbbá egy 12 m2 és egy 20 m2 méretű fedett terasza is van.



Ablakai fa szerkezetű, dupla üveges nyílászárók.



Helyiségek

A házba két fedett teraszról is beléphetünk.



A nagyobb fedett teraszról (20 m2) belépve egy étkezős-nappaliba (15 m2) jutunk, amelynek padlózata hidegburkolatot kapott. A mennyezeten a fa lambéria barátságos hangulatot nyújt, a helyiség ablakai a ház háta mögé tekintenek.



A konyha (4 m2) és a kisebb hálószoba (6 m2) is a nappali bal oldalán nyílnak, ablakaiknak köszönhetően világosak.



A nappaliból jobbra nyílik egy közlekedő (5 m2), amelyből a kisebb fedett teraszra is ki lehet lépni. A közlekedőben a praktikus beépített szekrények teszik kényelmessé a ruhák elhelyezését.



A közlekedőből nyílik a nagyobb hálószoba (12 m2), amelynek egyik ablaka a ház háta mögé, másik ablaka pedig a kisebb fedett terasz felé tekint.



A fürdőszoba (7 m2) a házhoz építve, a kertből közelíthető meg. A fürdőszobában zuhanyzó, wc és kézmosó is van, a helyiség tágas és két ablakának köszönhetően világos. Padlózata és falai természetesen hidegburkolatot kaptak. A meleg vizet az elektromos bojler biztosítja.



A fürdőszobát – igény esetén – az új tulajdonos összenyithatja a lakótérrel.



Főbb jellemzők:



- VÍZPARTI KÖZELI TELEK!

- STÉG a vételárban, parti kikötési lehetőség van

- Fa csónak (felújítandó) a vételárban

- Fúrt kút van

- Épületvillamosság: közüzemi hálózatról (230V/16A)

- Szennyvízcsatorna telken belül

- A meleg vizet villanybojler adja

- Nyílászárók: fa szerkezetű, dupla üvegezéssel

- A tető zsindellyel fedett

- A ház fűtése gáz palackos Siesta kályhával (vételárban) és elektromos fűtéssel oldható meg

- Kandalló telepítésére is van lehetőség



Stég

Az ingatlanhoz tartozik egy jó állapotú stég is (2,6 m x 3 m), mely szintén az árban van, a nyaralótól kb. fél perces sétára van.



A stégen az elektromos áram is (konnektor, világítás) is rendelkezésre áll, így az éjszakai horgászáshoz is minden adott.



A kandeláber egyedi hangulatot ad a stégnek.



Duna: fürdés, csónakázás, horgászás

A ráckevei Angyali sziget a Duna egyik ékköve. Vízi madarakkal teli, gyönyörű táj, könnyed és csendes csónakázásra és a természet megfigyelésére idilli környezet.



A Duna óriási élmény a vizet és fürdőzést szerető családoknak, pároknak, vagy idősebbeknek egyaránt, valamint egyedülálló horgászparadicsom a több szigettel tarkított Duna-ágon.



Udvar / Kert

Gyönyörű növényzet ölelésében találhatjuk ezt a tündérkertet, ahol finom illat, madárcsicsergés fogadja az érkezőt.



A telek tökéletesen alkalmas a közös sütögetésre, bográcsozásra, grillezésre és pihenésre, napozásra, kikapcsolódásra egyaránt.



Kerítés a telek minden oldalán van, így gyermekes család számára is tökéletes, valamint kutyával is nyugodtan lehet itt nyaralni.



Fedett teraszok

A járólappal burkolt fedett teraszok (12 m2 és 20 m2) lehetőséget adnak, hogy erős napsütésben, vagy csapadékos időben is élvezetes a szabadban tartózkodni. A nagyobb terasz családi-baráti kerti party alkalmával is tökéletes, kültéri étkezőnek is kiváló, az épített hosszú pulton lehet sütni-főzni-grillezni-mosogatni, tehát minden gasztro-igényt kielégít.



A teraszon külső világítás is van, így a napnyugta után is kellemes az itt tartózkodás.



Tároló, kemence, szalonnasütő, kültéri étkező, faház



A kert sarkában van egy fából készült tároló is, amelyben kényelmesen elhelyezhetők a szerszámok, kerti eszközök.



Környék

Ráckeve belvárosa csónakkal is percek alatt elérhető, kikötve például a méltán híres ráckevei “csónakos” piacon, ahonnan az üzletek, szupermarketek, szakrendelők is könnyedén megközelíthetők.



A parton a gépkocsit díjmentesen parkolhatja, igény esetén pedig pár perc alatt Kiskunlacháza, vagy Ráckeve belvárosában lehet.



Ráckeve járási központ, tehát orvosi szakrendelők, gyermekrendelő, rendőrség, tűzoltóság, mentőszolgálat, Kormányablak, Bíróság, Földhivatal is van.



Közlekedés

Az Angyali sziget és a ráckevei part között egész évben, menetrend szerint közlekedő RÉV nyújt mindenkor kényelmes megközelítést.





Jöjjön, nézzük meg együtt!
Képek